Veliko iznenađenje u sastavu Zrinjskog

Meč počinje u 21 sat

Veliko iznenađenje u sastavu Zrinjskog

Haris Zilić

Fudbaleri Zrinjskog večeras iu Mostaru graju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka, a protivnik je prošlosezonski dužnik ekipa Slovana iz Bratislave. Susret počinje u 21 sat.

U Mostaru vlada sjajna atmosfera i svi jedva čekaju prvu od tri meč lopte koje je Zrinjski ima za grupnu fazu.

U slučaju da eliminišu Slovan, prvaci Bosne i Hercegovine bi minimalno igrali grupnu fazu Konferencijske lige.

Sigurno je da nas očekuje uzbudljiv dvomeč, a poznati su i sastavi ekipa za susret u Mostaru.

ZRINJSKI: Marić, Ćorluka, Senić, Barišić, Memija, Ivančić, Čanađija, Stanić, Tičinović, Kiš, Ćuže.

SLOVAN: Borjan, Kashia, Bajrić, Lovat, Pauschek, Kankava, Savvidis, Tolić, Zuberu, Barseghyan, Čavrić.ž

Oglasi

Kao što vidimo u sastavu Zrinjskog nema Nemanje Bilbije koji će meč početi sa klupe za rezervne fudbalere.

U odnosu na dvomeč protiv Urartua, u ekipu Zrinjskog se vraćaju vrlo važni igrači poput Jakovljevića i Jukića, što dodatno može da raduje Mostarce.

Kada je u pitanju meč s Urartuom u Mostaru i ovaj sa Slovanom, jedna stvar će biti ista, a to je podrška s tribina. Karte su planule u samo četrdesetak minuta.

Suci dolaze iz Belgije. Bram Van Driessche je glavni sudija, Rien Vanyzere i Mathias Hillaert su pomoćnici, Kevin Van Damme je četvrti sudac, dok će u VAR sobi biti Lawrence Visser i Thibaud Nijssen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Treba naglasiti i da u ovoj utakmici neće nastupiti Juraj Kucka, jedan od najboljih igrača Slovana i to zbog crvenog kartona u prvoj utakmici, no biti će dostupan u revanšu 1. augusta u Bratislavi.

Zrinjski je jučer saznao i potencijalne protivnike u 3. pretkolu. Biti će to bolji iz dvomeča Sheriff - Maccabi Haifa, dok će u slučaju ispadanja evropski put nastaviti u Evropskoj ligi protiv poraženog iz dvomeča Breidablik - Copenhagen.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...IDEMO SLOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!...BOSNJACI SU UZ VAS!!!...
1 2
bk123
Nije iznenađenje s obzirom da Biblija ima slomljena rebro od utakmix3 s Uraratuom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi