Liga prvaka izazov: Lukaku donio odluku o budućnosti

Ostaje u Evertonu

Liga prvaka izazov: Lukaku donio odluku o budućnosti

Edmir Škorić

Romelu Lukaku, napadač reprezentacije Belgije, čini se donio je odluku gdje će nastaviti karijeru.

Lukaku je trenutno u Evertonu, ali se snažno povezivao s Chelseajem i još nekim kubovima. Unatoč tomu, on se pojavio na pripremama Evertona i sve ukazuje na to da će ostati na Goodison Parku.

Iako mu je želja da igra u Ligi prvaka, odlučio je navodno da ostane i da s klubom izbori upravo najelitnije klupsko natjecanje.

Odluku je promijenio nakon što je iz kluba otišao Roberto Martinez. Sada je Lukaku pred potpisom novog ugovora s klubom iz Liverpoola.

Belgijanac je uvjeren da će novi vlasnik Farhad Moshiri odvesti klub u Ligu prvaka, zajedno s Ronaldom Koemanom, koji je zamijenio Martineza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U međuvremenu, njegov kolega iz reprezentacije Axel Witsel bi mgoao da dođe na Goodison Park.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi