Bešić može da odahne: Chelsea pokvario transfer Evertonu
Foto: EPA

Witsel ipak u Londonu

Bešić može da odahne: Chelsea pokvario transfer Evertonu

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja pobijedila je Everton u trci za potpis belgijskog veznjaka Axela Witsela.

Kako navode mediji na Ostrvu, Plavci su dogovorili transfer 27-godišnjeg veznjaka na Stamford Bridge i uskoro bi Witsel trebao potpisati ugovor s londonskim timom.

Tako je Everton ostao bez planiranog pojačanja u veznom redu. Dobre su ovo vijesti za bh. reprezentativca Muhameda Bešića, kome bi Witsel bio konkurencija za mjesto u ekipi.

Očigledno će Karamele morati tražiti druga rješenja, a Belgijanac bi u narednim danima trebao i službeno postati član Chelseaja.

Sjajni veznjak u London stiže iz ruskog Zenita, a u karijeri je igrao još za Benficu i Standard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi