VAR poništio pobjednički gol Kanea iz 96. minute, Conte nasrnuo na sudiju pa dobio crveni karton

Skandal u Londonu

VAR poništio pobjednički gol Kanea iz 96. minute, Conte nasrnuo na sudiju pa dobio crveni karton

E. Oštraković

Odigrane su utakmice 5. kola grupne faze Lige prvaka, te su već poznati neki od timova koji su kolo prije kraja izborili prolaz u narednu fazu takmičenja.

Liverpool je slavio na gostovanju kod Ajaxa sa visokih 0:3. Nakon prvog poluvremena gosti su imali prednost od 0:1, a gol je postigao Salah.

U drugom poluvremenu viđena su još dva gola. Prvo je Nunez povisio na 0:2 u 49. minuti, a tri minute kasnije Elliot je postavio konačan rezultat.

Napoli je bio siguran na svom terenu protiv Rangersa i ostvario je pobjedu od 3:0. Dva gola u prvom poluvremenu postigao je Simeone i to u razmaku od pet minuta.

Konačan rezultat utakmice postavio je Ostigard koji je postigao gol u 80. minuti na asistenciju Raspadorija.

Nakon petog kola Napoli i Liverpool su osigurali prolaz u narednu fazu takmičenja, a čini se da će Napoli kao prvoplasirani proći dalje.

Oglasi

Atletico Madrid nije uspio ostvariti pobjedu na svom terenu protiv Bayer Leverkusena, te su izgubili šanse za plasman dalje.

Oni su odigrali 2:2 sa svojim današnjim gostima, te više ne postoji ni teoretska šansa za prolaz dalje ni Atletico Madrida, ali ni Bayer Leverkusena.

Diaby je doveo goste u vodstvo u 9. minuti, a Carrasco je u 22. minuti poravnao na 1:1. U 29. minuti Hudson-Odoi je ponovo doveo goste u vodstvo.

De Paul je u 50. minuti izjednačio, te se očekivao preokret domaće ekipe, ali se on do kraja utakmice nije dogodio.

Eintracht je na domaćem terenu sa 2:1 savladao Marseille. Već od treće minute domaći su imali prednost od 1:0, a gol je postigao Kamada. Guendouzi je poravnao u 22. minuti, a pobjedu domaćoj ekipi golom u 27. minuti donio je Kolo Muani.

Oglasi

Tottenham je kiksao na domaćem terenu protiv Sportinga. Gosti su imali vodstvo od 22. minute kada je gol postigao Edwards.

Bentancur je na asistenciju Perišića pogodio u 80. minuti, ali Tottenham nije imao snage za potpuni preokret na ovoj utakmici.

Kane je u 96. minuti utakmice uspio postići gol za 2:1, ali je on poništen, a zatim je svoj show imao Conte koji je nasrnuo na sudiju i dobio direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sve to možete pogledati OVDJE.

Tako će ova grupa rasplet dobiti u posljednjem kolu. Tottenham je trenutno prvi sa osam osvojenih bodova. Drugi je Sporting koji ima sedam bodova, baš kao i trećeplasnirani Eintracht. Na četvrtom mjestu je Marseille koji ima šest bodova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milfhunter
Gol čist kao suza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi