12

Komentari (12)

Bayern07
Kako vidim derby Atletico i Bayern B tako se moze nazvat u kakvoj postavi je krenuo Bayern od 1 minute....
Bajernovac
Gladbach pokraden i tako ce proci Inter i Real koji su vec trebali da otpadnu ,vodio je Gladbach do 90 minuta protiv Reala i Intera u gostima,,,na kraju ce ostati kratkih rukava ,,,steta ,,,
praise3
Pokraden je bio i inter protiv reala pa tad nista nisi reko
Hakkinen
@Bajernovac to ti njemac švabo?? Pa i ovaj @Bayern07 i on švabo?
Pa više bosanaca i hercegovaca navija za o aj Bayern nego rođenih štaba tj njemaca.
Bože dragi....
p.s. udrite po minisima i prijavama.
Lp
Bayern07
Vjerni navijac oko 25 godina samo jedan klub postujem svaki a volim samo jedan..Mia San Mia...
Ende
Kako ne shvatate da je Atalanti bilo svejedno da li ce pobijediti ili odigrati nerijeseno jer im u zadnjoj utakmici u Amstardamu u oba slucaja igra X2. Znaci, novinaru sportski, Atalanta nije KIKSALA nego ostvarila zeljeni/planirani rezultat tako da im i nerijesno u zadnjoj protiv Ajaxa odgovara.
Blablsblblabl_s
Ne znam po kojoj je to matematickoj racunici Atalanti ovo povoljnije,nego da je dobila tekmu?
Ende
Po toj logici sto bi atalanta imala 10 bodova da je pobjedila a ajax 7. U slucaju ajaxove pobjede i atalanta i ajax imaju po 10 ali ajax ima bolji medjusobni duel (prva zavrsila nerijeseno) . Ovako atalanta ima 8 bodova i opet u slucaju ajaxove pobjede u zadnjem kolu ispada. A u slucaju nerijesenog i pobjede atalante , prolazi atalanta. Tako da je svejedno imala atalanta 8 ili 10 bodova u ovom trenutku... Ljudi tolike godine prate fudbal i ovako elementarne stvari ne kontaju. Ali haj' kad obicno gledaoci ne kontaju, nego kada ne konta sportski novinar, to je onda blamaža.
zvjezdan10
joj Atalante ,uzmu u gostima Liverpool i onda kiks protiv ovih anonimusa
Savage
Zamisli koja ce tekma biti u Amsterdamu. Sta mislis ko prolazi? Sa ovim gore se slazem totalno. Mytland nisu mogli dobit bar 2-1 i jos neko kaze Atalanti godi taj rez lol. Pa da su uzeli 3 boda.
zvjezdan10
teško za prognozirati , atalanta igra promjenjivo ove sezone a kad im je noć odigraju predobro, ajax takodje igra prelijep fudbal iako su prodali par glavnih igrača ,sve u svemu ko god da prodje neće mi biti krivo
Rajvosa2019
Ovaj Atletico nije u stanju pobjediti B tim od Bayerna - sve to govori kakva je ovaj Bayern masina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.