Slike iz Londona obilaze svijet: Redari i policajci nisu mogli napustiti stadion

Nakon sjajne fudbalske predstave

Slike iz Londona obilaze svijet: Redari i policajci nisu mogli napustiti stadion

Haris Zilić

U četvrtom kolu Lige prvaka Tottenham je u sjajnoj fudbalskoj predstavi u Londonu nsavladao Eintracht sa 3:2.

Sa nova tri boda Tottenham je dva kola prije kraja grupne faze stigao na lidersku poziciju grupe D sa sedam bodova, Marseille i Sporting imaju šest bodova, Eintracht je fenjeraš sa četiri boda i u naredna dva kola u ovoj grupi je apsolutno sve otvoreno.

Tim iz Frankfurta večeras je u Londonu imao sjajnu podršku svojih navijača, koji su po završetku utakmice napravili scene za pamćenje.

Naime, kada su domaći navijači ispraznili stadion, navijači Eintrachta su još ostali i skandirali svojim ljubimcima bez obizra na poraz.

Redari i policajci na stadionu u Londonu su začuđeno gledali, morali su duže ostati na stadionu, ali najbitnije nisu imali intervencija jer nije bilo ni najmanjeg incidenta.

Mnogi misle da su navijači Eintrahcta ostali na stadionu dok se raziđu domaći fanovi kok stadiona kako ne bi bilo problema po izlasku, ali navijači Eintrachta su sami odlučili da ostanu još koji minut dok njihovi puleni ne izađu iz svlačionica.

Jednostavno skandiranje se prolamalo stadionom Tottenhama, čime su navijači Eintrachta još jednom pokazali ljubav prema klubu, a u Njemačkoj spadaju među navjatrenije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prošle sezone fudbaleri su ih obradovali osvajanjem Evropa lige i plasmanom u Ligu prvaka, a vidjet ćemo šta će biti ove sezone kada se odigraju još dva kola Lige prvaka.

Sigurno da uz ovakvu podršku za fudbalere Eintrachta nema zime i briga, a slike iz Londona su već osvojile društvene mreže i o njima će se pričati u sportskom svijetu u narednim danima.

Top Komentari

SarajFK
Divljaci!
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi