Nakon žrijeba u Nyonu: Poznato ko ima najveće šanse za osvajanje Lige prvaka
FOTO: EPA

Kompjuter izračunao

Nakon žrijeba u Nyonu: Poznato ko ima najveće šanse za osvajanje Lige prvaka

Haris Zilić

Obavljen je žrijeb četvrtine finala Lige prvaka za tekuću sezonu.

Žrijeb u Nynu jučer je sastavio sjajne duele pa ćemo tako gledati okršaje:

Manchester City - Atletico Madrid

Benfica - Liverpool

Bayern Munchen - Villareal

Chelsea - Real Madrid

Nakon žrijeba mnogi su se pozabavili analizama, tipovanjima, prognozama, pa je tako kompjuter izračunao da bi novi prvak Evrope i osvajač Lige prvaka mogao biti Manchester City kojem se daje 28% šansi. Liverpoolu je izračunato 26% šansi za osvajanje Lige prvaka, a Bayernu 25% šansi ,dok su ostali klubovi daleko iza.

Interesanto Benfica nema ni minimalne šanse za osvajanje Lige prvaka, dok su prognoze za Ateltico i Villareal svedene na samo 2% šansi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Cijelu listu pogledajte OVDJE.

Naravno teren će biti najbolja slika svega, a krajem maja saznat ćemo ko će u Parizu nakon finalne utakmice da podigne najznačajniji trofej u klupskom fudbalu.

Top Komentari

user1614932756
Opet se otpisiva chelsea vidim navijaci penal madrida optimisti ko i prosle godine a sljjedi jos vece punjenje nego prosle godine
2 1
Klicko
Bajern i City,ostali klubovi zalutali
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi