Jakirović im zabio nož u leđa, a igrači Rijeke pokazali srce i šokirali Lille!

Klub s Rujevice vodi sa 1:0

Jakirović im zabio nož u leđa, a igrači Rijeke pokazali srce i šokirali Lille!

E. Čaušević

Fudbaleri Rijeke igraju trenutno u gostima protiv Lillea prvu utakmicu play-offa Konferencijske lige.

U Rijeci su se prethodnih dana dešavale velike turbulencije nakon što je trener Sergej Jakirović tri dana pred meč odlučio da sve šokira i napusti klub.

Jakirović je dobio ponudu zagrebačkog Dinama koju je bez previše razmišljanja prihvatio i ostavio je Rijeku u potpunosti na cjedilu.

Taj nož u leđa je šokirao igrače Rijeke, ali oni su u Francusku doputovali željni motiva da pokaže koliko mogu i da su do play-offa došli zahvaljujući svojim igrama, a ne samo Jakirovićevim vođenjem.

Rijeka je odlično otvorila meč protiv Lillea, a hrvatski klub je sve šokirao u 24. minuti kada je poveo sa 1:0.

U centru pažnje našao se Pašalić koji je sjajno pogodio za 1:0 i šok i nevjericu navijača Lillea, te erupciju oduševljenja pristalica Rijeke.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Gosti su odigrali sjajnu kontru, a zatim je Pašalić fantastično lobovao golmana Lillea za vodstvo Rijeke.

Top Komentari

grom
Ja konto u rašlje ga zabio
0 0
pero98
DAJTE LILLE DA SE IGRAAAMOOOO
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi