Kakva gospoda: Igrači Cityja osoblje počastili skupocjenim satovima
Iako nisu u formi u kojoj su bili prošle godine, u timu Manchester Cityja očigledno vlada zaista fantastično raspoloženje (Foto: EPA)

Svaki vrijedi 7.000 funti

Kakva gospoda: Igrači Cityja osoblje počastili skupocjenim satovima

Midhat Šljivak

Igrači Manchester Cityja odlučili su dobro počastiti osoblje koje radi u klubu.

Ekipa nije zapostavila članove Cityja koji se brinu da pred svaku utakmicu i trening sve bude maksimalno spremno za njih, pa su im za Božić odlučili kupiti Rolex Subariner, satove koji koštaju 7.000 funti po komadu.

Na taj način su fudbaleri Cityja odlučili da se radnicima zahvale za sve ono što čine za njih i za naporan rad kroz koji svakodnevno prolaze.

"Znaju da postoji mnogo ljudi koji uvijek osiguraju da dobiju sve što požele pred svaku utakmicu. Kao grupa su odlučili da osoblju koje je iznijelo teret prošle godine poklone ove zaista sjajne satove. To pokazuje kakav odnos vlada unutar svlačionice Cityja", rekao je engleskim medijima izvor blizak klubu sa Etihada.

Također, i igrači Manchester Citjya su dobili satove. Na njima je izgravirano "Centurions 2018", kako bi zauvijek u sjećanju imali fantastičnu sezonu u kojoj su osvojili titulu prvaka.

Podsjetimo, Građani su prošle sezone bili nezaustavljivi za sve. Završili su sezonu uvjerljivo prvi sa 100 bodova, 106 postignutih golova, a drugoplasirani gradski rival Manchester United je imao čak 19 bodova manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone stvari izgledaju dosta drugačije. City ne igra kao prošle sezone, a za sada su treći tim Premiershipa i kasne sedam bodova za Liverpoolom.

Stvari se mogu promijeniti veće večeras kada City na svom terenu dočekuje Redse u možda i najvažnijoj utakmici drugog dijela sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi