Može li Messi konačno do trofeja s Gaučosima?

Fotografije iz Rosarija pred finale Copa Americe obilaze svijet

11

Komentari (11)

YouTalkinToMe
Kako se argentina bližila finalu , tako su realovci se pobojali da nece messi možda i osvojiti copu pa su poceli nonstop sipati komentare kako je to običan teferić takmičenje, vašar, bezvezno, nevažno. Jar valja progutat onu vječnu priču koju su sami pričali, da ne može biti najbolji jer nije nista osvojio sa reprezentacijom. Nemojte se bojati, neće osvojiti ni sada ali bio je i ostati će najbolji koji je ikada igrao.
hacmu
YouTalkinToMe
Sada je tek GOAT na kvadrat.
Śmeker007
Hahahahaha Pa ova ARG da igra na EP, pa njih bi svaka malo jaca repka dobila, pa kada ih Hrvatska razmontirala kud ces dalje, no po meni ne postoji GOAT cuj Messi ili CR, glupost jarane, sta je sa Pele-Maradona-Cruyff-Zidane-Ronaldo (Bra) itd itd
YouTalkinToMe
Hahahahha Kud ćeš dalje kad ih je hrvatska, viceprvak svijeta rasturila, šta bi im tek kipar i san marino napravili.
King_Kenny
@YouTalkinToMe ...vidjeli smo viceprvake na ovom EP,cim su naletjeli na ozbiljnu reprezentaciju odmah 5 komada...na SP ih vile pronosale i povoljan zrijeb,zato su i dograli do finala gdje su od Francuza hladno popili 4 komada,a mogli su jos 2-3.
YouTalkinToMe
King Slažem se sa svim što si napisao ali moj je komentar je replika na budaleštinu koji ovaj gore napisa, kao da se argentina izblamirala što je izgubila od hrvatske, pa nije izgubila od kipra pa da bude blamaža.
realno_govoreci
E jake titule nema sta ali eto titula je titula.
user1624874387
@realno_govoreci ...Copa America je starije takmicenje i od SP i od EP,odnosno najstarije takmicenje nacija u fudbalu,tako da je itekako jaka titula.
AsmirM
Al ti je zato EP vrh , **** te ćeferin i englezi i ove gluposti u razlicitim gradovima i zabrane navijacima da dodu na utakmicu a domaci mogu gledati .
realno_govoreci
Jaka po tome kada je osnovano takmicenje? Nekada je Copa imala veoma jake reprezentacije ali je sada postala presmijesno takmicenje.Pogledaj samo ovaj Euro koliko je nogomet napredovao i koliko su spremni igrac u Evropi a pogledaj Copa Ameriku.U nekim situacijama odbrane kao da nema.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.