Fotografije iz Rosarija pred finale Copa Americe obilaze svijet

Može li Messi konačno do trofeja s Gaučosima?

Fotografije iz Rosarija pred finale Copa Americe obilaze svijet

E. Čaušević

Reprezentacija Argentine večeras igra finale Copa Americe protiv Brazila.

Argentinci su ponovo uspjeli da dođu do finala Copa Americe i nadaju se da će ovaj put konačno da osvoje titulu.

Gaučosi su prethodnih deset godina igrali tri puta u finalu ovog takmičenja, ali su u svim mečevima doživjeli poraz.

U centru pažnje pred večerašnji meč našao se Lionel Messi kojem je ovo jedna od posljednjih prilika da osvoji titulu s reprezentacijom Argentine što mu jedino nedostaje u njegovoj bogatoj karijeri.

Mnogi kažu da Messi s Argentinom mora da dođe do titule ukoliko želi biti najbolji igrač svih vremena, a večeras će imati šansu da to uradi protiv Brazila.

Jasno je da je na Messiju ogroman pritisak jer je već izgubio tri finala Copa Americe i jedno finale Svjetskog prvenstva.

Oglasi

Kakvu podršku ima u Argentini najbolje pokazuju fotografije iz njegovog rodnog Rosarija gdje je najviša zgrada u ovom gradu u slikama svog heroja.

Fotografije iz Rosarija su obišle svijet i argentinska javnost nada se da će to konačno donijeti sreću Messiju i saigračima i da će uspjeti da se s titulom Copa Amerike vrate kući.

Image

Image

Podsjećamo, utakmica između Brazila i Argentine igra se u dva sata iza ponoći na legendarnoj Marakani u Rio de Janeiru.

Top Komentari

realno_govoreci
E jake titule nema sta ali eto titula je titula.
2 4
Śmeker007
Hahahahaha Pa ova ARG da igra na EP, pa njih bi svaka malo jaca repka dobila, pa kada ih Hrvatska razmontirala kud ces dalje, no po meni ne postoji GOAT cuj Messi ili CR, glupost jarane, sta je sa Pele-Maradona-Cruyff-Zidane-Ronaldo (Bra) itd itd
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi