Dječak raširio Ronaldov dres, Messi nije mogao da se suzdrži, napravio ono o čemu svi pričaju

Tjelohranitelj na kraju reagovao

Dječak raširio Ronaldov dres, Messi nije mogao da se suzdrži, napravio ono o čemu svi pričaju

Endin Čaušević

Lionel Messi izaziva veliku pažnju gdje god da se pojavi, a nema mira ni u Miamiju gdje fudbal uopšte nije toliko popularan kao u ostatku svijeta. No, ima i onih koji pokušavaju da isprovociraju Messija što je uradio i dječak koji je ispred njega pokazao Ronaldov dres, a Argentinac je to dobro vidio.

Messi je ljetos iznenadio sve odlukom da napusti Evropu i karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je potpisao za Inter iz Miamija. Mnogi poznati fudbaleri su to radili prethodnih godina kako bi u Americi imali mir i normalan život, ali za Messija to ni tamo nije moguće.

Jasno je da je Messi za mnoge najbolji igrač svih vremena i da privlači ogromnu pažnju čak i u državi gdje fudbal nije najpopularniji sport.

Međutim, Messijev život u Miamiju je tek u prvih nekoliko sedmica bio "normalan" i "ispod radara", ali u zadnje vrijeme i to je postala nemoguća misija, te se pokazalo koliko je Argentinac zaista popularan.

I prije nekoliko dana u Miamiju ga je čekala grupa ljudi na ulici, a kada se Messi pojavio nastala je ludnica. No, zna se da ima i onih koji pokušavaju da provociraju i time se hvale na društvenim mrežama, a to je jedan od dječaka upravo uradio.

Oglasi

On se nekako uspio progurati do Messija i potom je raširio dres Cristiana Ronalda iz Al Nassra što je Messi itekako zapazio.

Iako je njegov tjelohranitelj koji je Messijeva sjena brzo reagovao i dječaka gurnuo u stranu Messije vidio šta je on pokazao, te je hladnokrvnim pogledom pokazao šta misli o takvoj provokaciji.

@risingballers

Nahh Messi saw the Ronaldo shirt and stared him down 😭👏🏽 so jokes #messi #leomessi #lionelmessi #goat #footballtiktok #football #futebol #futbol #soccer #mls #intermiami #miami #footy #meme #ballers #ronaldo #cr7 #cristiano #usa #legens #trending #meme #funny #jokes 4u

♬ original sound - risingballers

Ovaj video našao se ubrzo na društvenim mrežama i iako Messi i Ronaldo tvrde da između njih nema rivalstva i ovaj detalj pokazao je da to nije baš tako.

Messijev ubitačni pogled je sve rekao i vidjelo se koliko je ljut zbog onoga što je ovaj dječak odlučio da napravi.

Top Komentari

frki82
Dnovinarstvo...
3 0
Ecosport
Ja mislio da je pokazao dres brazilskog čarobnjaka Ronalda, kad ono dres od Kristine.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi