Iznenađujuća scena nakon utakmice: Messi na jednu, ostali igrači Barcelone na drugu stranu
Foto - El Chiringuito

Argentinac otišao privatnim avionom

Iznenađujuća scena nakon utakmice: Messi na jednu, ostali igrači Barcelone na drugu stranu

Midhat Šljivak

Barcelona je sinoć pobijedila na gostovanju ekipu Valladolida sa 3:0.

Do trijumfa je goste predvodio Lionel Messi golom i asistencijom, te je konačno Barcelona na terenu izgledala jako dobro.

Međutim, nakon utakmice desila se zanimljiva scena. Kapiten kluba Lionel Messi nije otputovao u Barcelonu sa ostalim saigračima, već je to učinio privatnim avionom.

Novinar El Chiringuita su ulovili taj trenutak i zaista je ovaj potez iznenadio mnoge.

Određene informacije su da se zaputio u Argentinu gdje će provesti naredna četiri dana.

Nekad je izgledalo nemoguće, danas je moguće: Messijev gol za historiju!

Argentinac je uspio da uradi ono što se čekalo decenijama - pretekao je slavnog Brazilca Pelea po broju pogodaka postignutih u dresu jednog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pele je za Santos postigao 643 gola, a Messi je protiv Valladolida postigao 644. pogodak u dresu katalonskog diva, nekoliko dana nakon što je uspio da izjednači rekord Pelea.

Treći na listi je Gerd Muller koji je postigao 570 golova za Bayern.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
Svojim ponasanjem pokazuje zasto nikad nece biti veci igrac od Ronalda, iako i ovaj ima svoje bubice, vise je timski igrac nego Messi
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi