10

Komentari (10)

user1677772619
Haj nek neko jednom prizna da je sve NAMJEŠTENO
DamirS
Ako Messi osvoji ZL onda će biti (a već ima) puno polemike. Samo da napomenem: 2018 je Messi dao preko 50 golova i imao preko 20 asistencija, osvojio duplu krunu u Španiji ali na kraju je bio tek 5. u poretku za ZL. Tada su glasači ispred njega izabrali Mbappea, Griezmanna, Modrića....valjda im je uspjeh na SP bio važniji. A ne sjećam se da je bilo puno polemike oko Messijevog plasmana tada. Ali sada kada je on osvojio i bukvalno sam nosio ekipu do titule, sada je sve sporno. I da kažem još nešto o teoriji namještanja SP 2022. neki dan gledam sažetak te utakmice...i ona penala koja su svirana protiv Argentine su bila summjiva, pogotovo prvi. Pa da opet pitam: ako neko želi namjestiti utakmicu nekome, da li će protiv njih svirati dva takva penala i poslati ih da se bore u izvođenju penala. Smiješna teorija.
user1676286668
Jesi smiješan sve se namješta za pare a ko ima pare jevreji iz onog istog Jerusalema gdje ovaj vaš nosonjics ide sa bijelom miljejicem na glavi i ljubi zid....oni ga guraju a on njih podržava jednostavna računica....a penali se mogu namjestiti isto kao što njemu namjeste loptu ....sledece godine je opet u konkurenciji jer ima puno lopti pa da mu zaokruže...
user1624121158
Lewandovski i Haaland su žrtve Ronaldovih zlatnih lopti iz 2016 i 2017 koje je dobijao ispred Messija samo na osnovu trofeja jer je Realov lobi nametnuo takve kriterije za zlatnu loptu. Svih ovih godina pa sve do 2016 godine zlatna lopta je bila individualna nagrada i većinom dobijao ju je onaj ko je bio individualno najbolji u toj godini. Bilo je tu naravno i izuzetaka ali to je bilo većinom u godinama SP kada su osvajači SP dobijali zlatne lopte. Sama činjenica da ju je Ronaldo dobio 2013 godine sa 0 trofeja dosta govori i to je bilo tako sve do 2016 nakon čega se mijenjaju kriteriji za zlatnu loptu. Real koji je osnovao 1904-e godine tu istu FIFU je nametnuo kriterije da trofeji budu važniji i Messi ostaje bez zlatne lopte 2016 i 2017 iako je po svim statistikama bio najbolji igrač, a da ne pričam sad o tome da u periodu do 2007-e godine zlatnu loptu 17 godina zaredom NIJE dobio igrač koji je osvojio ligu prvaka. Nikada liga prvaka nije bila toliko bitna za zlatnu loptu sve dok je Real nije poceo osvajati.
Madridista
Hahahaha kakav cirkus. Mene bi bilo stid doći po nagradu. Mali židov da ima imalo dostojanstvenosti ne bi se pojavio od sramote.
user1676286668
Namještanje cifutu... Samo lagano namjestis mu svjetsko namjestis mu loptu sve mu namjestis...malo nosonja
vedin
Namješteno mu svjetsko prvenstvo, hahahahahahahahahaha...
user1676286668
Hoćeš da kažeš da nije??? Samo budala može mislit da nije namješteno....
user1676286668
Ti bayernovac sigurno ista situacija kao i sa lesijem.....znaci slažeš se Sanjom da mu je namješteno svjetsko jer bi bila sramota da mali cifit bude u sjeni Maradone i Ronalda....
FahrudinKonjHodzic
fi faaaaaaaaaa?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.