Samo su dvije Messijeve riječi bile dovoljne da sve Argentince bace u trans pred finale
Foto: Facebook

Sutra se igra veliki meč

Samo su dvije Messijeve riječi bile dovoljne da sve Argentince bace u trans pred finale

Eldar Ganibegović

Sutra se igra finale Svjetskog prvenstva u Kataru koje je posljednja šansa za Messija da podigne veliki trofej, a sjajni Argentinac danas se oglasio na društvenim mrežama s porukom koja je u trans bacila sve Argentince.

Nakon osam godina Argentina je ponovo stigla do finala Svjetskog prvenstva i imat će šansu da po treći put u historiji postane prvak svijeta.

Do finala su Gaučosi stigli najviše zahvaljujući Leu Messiju koji je postigao pet pogodak i podijelio tri asistencije na dosadašnjih šest utakmica.

Također, omaleni fudbaler PSG-a je do sada četiri puta proglašen igračem utakmice na ovom turniru.

Golom protiv Hrvatske stigao je do 11. gola na Svjetskim prvenstvima i tako srušio Batistutu koji je za Argentinu pogađao deset puta.

Mnogi su bili u strahu jer se Messi hvatao za butinu tokom posljednjeg nastupa, no danas je objavio poruku koja je Argentincima izmamila osmijeh na lice.

Oglasi

Naime, na društvenim mrežama objavio je jednu sponzorisanu fotografiju, a u opisu je jasno potvrdio da je spreman.

"Spreman sam. Idemo Argentina", kratko je napisao Lionel Messi u opisu objavljene fotografije.

Estoy listo. Vamos, Argentina!! 🇦🇷 #ImpossibleIsNothing I’m ready. Let’s go, Argentina!! 🇦🇷 #ImpossibleIsNothing

Posted by Leo Messi on Saturday, December 17, 2022
Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Utakmica između Francuske i Argentine igra se sutra s početkom od 16 sati, a upravo Galski Pijetlovi brane titulu prvaka svijeta.

Prije toga, danas će se u utakmici za treće mjesto odnosno bronzanu medalju sastati Hrvatska i Maroko. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi