Messijev intervju koji će mnoge šokirati bit će objavljen sutra

Govorio o dešavanjima u Barceloni

Messijev intervju koji će mnoge šokirati bit će objavljen sutra

E. Škorić

Lionel Messi je za televiziju "La Sexta" dao intervju koji će biti emitovan sutra navečer.

Španski mediji su objavili samo djelić najavljenog intervjua i u njemu je Messi priznao da mu je s Pepom Guardiolom i Luisom Enriqueom bilo najbolje raditi.

Međutim, navodi se da je kapiten Barcelone u intervjuu s novinarom Jordijem Evoleom govorio o brojnim temama i prema najavama "La Sexte", u istom Argentinac bez dlake na jeziku govori o nekim stvarima koje su se dešavale u Barceloni.

Vjeruje se da će intervju šokirati mnoge sutra kada bude objavljen, a svi naravno s nestrpljenjem čekamo njegovo objavljivanje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pretpostavlja se da će Messi govoriti i o dešavanjima od prije nekoliko mjeseci kada je praktično bio na izlaznim vratima kluba...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sancolinii
The GOAT!
5 2
AmarSahi
De mi recite u koliko sati i minuta da podesim alarm
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi