Depayju bi zbog bizarne situacije mogao propasti očekivani transfer u Barcelonu
Foto - EPA

Imaju previše ofanzivaca

Depayju bi zbog bizarne situacije mogao propasti očekivani transfer u Barcelonu

M. Šljivak

Memphis Depay se u proteklih nekoliko mjeseci povezivao sa Barcelonom.

Nizozemski fudbaler velika je želja Ronalda Koemana na Camp Nou, ali ga Barca u ljetnom prelaznom roku nije uspjela dovesti zbog komplikovane financijske situacije.

Depayju u junu naredne godine ističe ugovor i Lyon je sada spreman da ga proda za samo pet miliona eura. Barcelona je ponovo iskazala želju da ga angažuje, ali pojavio se novi problem.

U rukovodstvu kluba su zabrinuti činjenicom da bi još jedan napadač mogao doći klub. Lista ofanzivaca koju imaju je zaista impresivna i velika i Depay bi na kraju mogao ostati bez toliko željenog transfera.

Postoji naravno opcija da se Barcelona nekoga od njih riješi u januaru, ali to je zaista teško očekivati u ovom trenutku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, još jedan velikan želi Nizozemca. To je Juventus, koji se već počeo raspitivati i koji je spreman da Depayja angažuje bez ikakvih problema.

Depay je ove sezone u dresu Lyona zabio osam golova i upisao je četiri asistencije u 17 odigranih susreta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Cocca87
Ma ne treba se brinuti, otjerat će ovaj i Messija, samo da mu dovedu njegove iz Holandije.....
1 0
zvjezdan10
najjače da dovode želju Koemanu koji najvjerovatnije neće ostat trener do kraja sezone , dobija taj nogu čiim dodje novi predsjednik
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi