7

Komentari (7)

Mele
Zar lesi nije spomenuo Hålanda, pa Ansu Fatija ?? Ødegårda itd, Olmo iz Barse je dosao. cudno..Ima tu dosta igraca, a Kimmich i nije tako mlad, vec dugo igra za svabe i Bajern.
m1987
Benjamingst
Jovic za sebe 100% nece reci da je iz BiH. RS I Srbija. A vi novinari nazor zelite Jovica da bude Bosanac i Hercegovac. Dosadni ste vise sa ovim glupostima. Za mene Jovic nije iz BiH niti je Bosanac.
Denchi
Mjesto rodjenja mu pise na rodnom listu i pasosu, ne mora nikad ni reci nista ali fakti ostaju fakti, momak je rodjeni Bosanac, naturalizovani srbin...
user1583752673
Ne ferma on Bosnu ni 1 % a vi ga se prihvatili ko pjan plota, jeste li pitali Sofiju sta ce mu rodit?!
Saimai1316
Sto ste vi dosadni sa tim potenciranjem porijekla igraxa iz BiH,ljudi da su voljeli i igrali bi u zemlji scog porijekla.kraj price
ratip irats
Šteta što nije izabrao 50, toliko bi bilo i klikova...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti