10

Komentari (10)

Arnel925
Siguran sam da nismo
user1676286668
Jel igro on sinoć
struja
Najbolji na svijetu ...a nevidljiv
Adrian
Imali smo i sta vidjet, vrhunsku utakmicu odigro.
Dosta puta je penal vardrid oplakao radi njega hahha
Adrian
Popij mlijeko i na spavanje.
Mozel pitanje. Jel ovo pises iz frustracije il stvarno omalovazavas klasu najboljeg svih vremena? Ako je ovo drugo onda nije ni cudo Sta ti ovakve komentare daju. Ovaj gore je u pravu kad kaze da je Real puno propatijo dok je on bijo u Barsi. 10 put Barsa prvak a 5 put Real. Treba li ti jaci argument. Ja nisam pristalica Barse iako mi je ovako korisnicko ime al to su Buraz cinjenice. Stoga ko god omalozava klasu najboljeg svih vremena onda zivi u zabludi. Pozz
Adrian
Za tebe je najbolji svih vremena za mene nije, kraj price.
Tjesi se tjesi, imas pravo
Adrian
Ne tjesim se samo za mene nije najbolji svih vremena i cao, ne znam zasto je to tebi problem. Tebi su pokradene zlatne lopte mjerilo jel tako, ili mozda, Svjetsko gdje je oboren rekord po broju penala za jednu selekciju. Njemacka je uzela 2014, a znas koliko su penala imali od nokaut faze, nijedan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.