Messi još nije ni zaigrao za PSG, a već se radi na njegovom sljedećem transferu

Odlazi van Evrope

Messi još nije ni zaigrao za PSG, a već se radi na njegovom sljedećem transferu

Admin Čaušević

Lionel Messi je nakon dvije decenije napustio Barcelonu i potpisao dvogodišnji ugovor sa PSG-om.

Messi se za pariške Svece vezao do ljeta 2023. godine, a Daily Mirror u svom današnjem izdanju piše da se već radi na sljedećem transferu sjajnog Argentinca.

Britanski tabloid izvještava da je David Beckham već počeo raditi na dovođenju možda i najboljeg igrača u historiji fudbala u svoj Inter Miami.

Beckhamov cilj je da dovede Messija kada mu istekne ugovor sa PSG-om što znači da bi legendarni fudbaler stigao besplatno.

Svojevremeno najkarimatičniji fudbaler svijeta koji je i nosio dres francuskog kluba ne krije da na Floridi želi sastaviti tim od niz velikih zvijezda.

Kada mu istekne ugovor sa PSG-om Messi će imati 36 godina pa odlazak u MLS u samu jesene karijere definitivno ne treba prekrižiti.

Beckham je do sada uspio uspio dovesti nekoliko igrača koji su ostavili trag u Ligama petice, najzvučnija imena su svakako Gonzalo Higuain i Blaise Mautidi.

Međutim, ekipi iz Miamija i ne ide baš najbolje pošto je nakon polovine sezone daleko od play-offa pa je vrlo izvjesno da titula na Floridu neće stići i ove sezone.

S druge strane, Messi još uvijek čeka debi na PSG. Mauircio Pochettino je odlučio da svom sunarodnjaku da dodatno slobodno vrijeme pa nije isklučeno da Argentinac dres Svetaca u zvančnom meču obuče tek poslije reprezentativne pauze.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Nebitan je vise :))) Vamos Barca!
3 6
BlueBoys
Messi nece da ti skodi.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi