I Messi je samo čovjek: Crnka ga dozivala, on pred Antonelom "pao", a onda se saznalo ko je ona

Sigurno ju je prepoznao

I Messi je samo čovjek: Crnka ga dozivala, on pred Antonelom "pao", a onda se saznalo ko je ona

Endin Čaušević

Lionel Messi na spektakularan način počeo je svoju avanturu u Interu iz Miamija jer je već briljirao u prve dvije utakmice u dresu američkog kluba. No, jedna scena je posebno u centru pažnje, a to je trenutak kada je Argentinac imao "trenutak" s jednom djevojkom na stadionu zbog čega su počele razne špekulacije sve dok se nije saznalo ko je zapravo ona.

Messi je iznenadio javnost odlukom da napusti Evropu iako su svi vjerovali da će se vratiti u Barcelonu, no najbolji igrač svih vremena odlučio je da ide u Ameriku gdje je na kraju potpisao za Inter iz Miamija.

Avantura u Interu nije mogla bolje početi jer je Messi odigrao dvije spektakularne utakmice i pokazao kakvo pojačanje je dobio klub Davida Beckhama.

No, ono što je Becksu još i važnije Messi mu je donio i ogromnu popularnost jer su sada tribine stadiona Intera krcate, a mnoge zvijezde dolaze kako bi na djelu vidjeli reprezentativca Argentine.

Međutim, jedna scena posebno se našla u centru pažnje američkih tabloida. Pojavila se fotografija kako se Messi nasmijao jednoj djevojci dok je bio na klupi za rezervne igrače, a samo nekoliko metara od njega bila je i supuruga Antonela s djecom.

Oglasi

Messija je ova crnka dozivala neko vrijeme, a kada ju je čuo nasmijao joj se što je pokrenulo razne špekulacije, no sve to je palo u vodu kada se saznalo o kome se zapravo radi.

Image

Jedini razlog što se Messi nasmijao toj djevojci jeste što ju je prepoznao jer je riječ o poznatoj pjevačici Camili Cabello koja je očito i veliki fan argentinskog fudbalera.

Camila je objavila nekoliko fotografija s utakmice Intera na kojoj je nosila Messijev dres, te se fotografisala i s Davidom Beckhamom, ali ništa to nije joj bilo toliko značajno kao kada ju je Messi prepoznao i nasmijao joj se.

"Mod navijačice i fana je bio u potpunosti otključan kada sam vidjela Messija. Očito on je GOAT (najbolji svih vremena), ali toliko je dobar i darežljiv sa svojom energijom. Ovo iskustvo nikada neću zaboraviti. Hvala Davidu i Victoriji Beckham", napisala je Camila nakon utakmice.

Pored Camile još je veliki broj poznatih ličnosti bio na prethodnom meču Intera, a tu se izdvajaju LeBron James, Kim Kardashian, Serena Williams, DJ Khaled, P Diddy... Beckham je bio svjestan kakvu popularnost će mu donijeti Messi i zbog toga nije ni čudo što je pristao na sve uslove samo da se taj transfer na kraju ostvari.

Top Komentari

user1676286668
Šteta za tebe čauš što gubis talenat na ovim vijestima ti si za Playboya
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi