"Žao mi je što nisam poslušao doktore, mjesec i po dana  skoro nisam mogao hodati"

Messi otkrio

"Žao mi je što nisam poslušao doktore, mjesec i po dana skoro nisam mogao hodati"

Eldar Ganibegović

Argentinski fudbaler Lionel Messi otkrio je s kakvim posljedicama zaraze koronavirusom se susreo. 

On se zarazio početkom godine, a osjetio je dugoročne posljedice. 

"To me jako pogodilo i ostavilo traga na meni. Posebno na plućima", rekao je Messi u srijedu u Londonu prije finalissima dvoboja protiv Italije pa dodao:

"Nisam uspio trenirati, vratio sam se u Pariz i oko mjesec i po nisam mogao ni hodati kako treba".

Dugogodišnji igrač Barcelone žali što se vratio na teren prerano nakon infekcije. U ovom slučaju nije poslušao preporuke liječnika:

"Htio sam trčati, trenirati i nastaviti. Ali završilo je još gore."

Oglasi

Zaraza je došla tijekom njegove prve sezone u PSG-u, u kojoj nije ispunio velika očekivanja i zabio je samo 11 golova u 34 utakmice.

Sedmostruki osvajač Zlatne lopte ugovor s PSG-om ima do kraja iduće sezone, a već se spominje njegov povratak u Barcelonu, kao i odlazak u MLS, konkretno u ekipu Inter Miamija.

Podsjetimo, nedavno je Messi otkrio i da je plakao u Parizu.

"U Parizu kada su mi navijači zviždali, pomislio sam u sebi: "Šta će moja djeca misliti?". Nije mi se svidjelo što su oni morali biti prisutni na tom meču i čuti sve to. Ove godine nisam nimalo uživao", rekao je Messi pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Prvog dana kada su djeca krenula u školu plakali smo zajedno sa suprugom. Razmišljali smo: "Šta radimo mi ovdje? Šta se dogodilo s nama?". Bila je to velika promjena i teška godina."

"Kada si na jednom mjestu cijeli život, pogotovo u mojim godinama, nije nimalo lako", zaključio je Messi.

Top Komentari

Klicko
Eee srce drago
0 1
Arnel21
Volim ovog malca❤️
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti