Povratak Messija u najboljem mogućem trenutku

Argentinac se oporavio

Povratak Messija u najboljem mogućem trenutku

E. Škorić

Lionel Messi se oporavio i spreman je za veliki južnoamerički derbi.

Selektor Argentine Lionel Scaloni kazao je da će Messi igrati u utakmici protiv Brazila, nakon što se oporavio od povrede koljena.

Messi je u petak igrao samo 15 minuta u utakmici protiv Urugvaja, koju je njegova ekipa dobila sa 1:0, a prethodno nije igrao na dva meča PSG-a.

"Igrat će sutra, nadam se da će biti raspoložen", kazao je Scaloni.

Brazil je lider u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i osigurao je plasman na SP, a Argentina će to uraditi u slučaju da pobijedi.

Inače, ove dvije ekipe igrale su u Brazilu u septembru, no utakmica je prekinuta nakon samo sedam minuta zbog kršenja kodiv protokola od strane Argentinaca, a još uvijek nije donijeta odluka kako će se registrovati ovaj meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije