6

Komentari (6)

denimen9
Canelo može da ga cuci lagano. Vidi se da je pola planete zalutalo na internet. Ono što ja vidim na videu jeste da je Messiju malo, ali vrlo malo zapeo dres za kopačku prilikom skidanja iste. Ne vidim da briše išta sa njim. Tako da Canelo mora na CT glave pod hitno. Zamolio bih Canela i ostale slične njemu što gledaju u jedno a vide drugo da se kolektivno propucaju u glavu.
Ecosport
Respect Deni, iako navijaš za Real ipak si objektivan ovde u vezi Messija. Ja bih samo dodao da nije teško naći Messija, živi u Parizu, obično vikendom igra utakmice, čuj "moli Boga da te ne pronađem".
user1666374721
Mexikancima je potrebna pobjeda protiv Saudi.Arabije ali i poraz Argentine od Mexika,....
anga
Sta te briga, da nije cistio pod, ti se nebi oglasio, i niko nebi cuo za tebe , a ovako si dobio 40 sekundi slave, doj raja pregleda video
King_Kenny
@anga ...ne znam gdje ti zivis da nisi cuo za Canela Alvareza,lik nedavno potpisao najveci ugovor u historiji boksa i jedan od najvecih u historiji sporta opcenito...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti