I on je samo čovjek: Svi još uvijek pričaju o promašaju Messija protiv Rayo Vallecana

Nevjerovatno da to nije bio gol

I on je samo čovjek: Svi još uvijek pričaju o promašaju Messija protiv Rayo Vallecana

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u četvrtak su u gostima pobijedili Rayo Vallecano sa 2:1 u meču osmine finala Kupa kralja.

Katalonci su opravdali ulogu favorita i nakon preokreta uspjeli su da dođu do pobjede i plasmana u četvrtfinale gdje ih očekuje okršaj protiv Granade.

Nakon suspenzije u ekipu se vratio i Lionel Messi koji je uspio postići jedan pogodak. No, nakon meča svi su pričali o nestvarnom promašaju Argentinca u finišu utakmice.

Messi je sjajno prošao nekoliko igrača domaćeg tima uključujući i golmana, ali je nakon toga sa svega metar ili dva uspio da promaši praznu mrežu.

No, Argentinac je na ovaj način pokazao da je i on samo čovjek.

Potražite više informacija na temu La Liga:

[twitter]https://twitter.com/eraungolazo/status/1354938780021620739[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti