Reims na mukama zbog gostovanja Messija, stigao je prevelik broj novinarskih zahtjeva

Svi žele biti dio spektakla

Reims na mukama zbog gostovanja Messija, stigao je prevelik broj novinarskih zahtjeva

E. Škorić

Argentinski reprezentativac Lionel Messi bi trebao u nedjelju debitovati u dresu PSG-a.

Messi nije bio dovoljno spreman da zaigra u prva dva kola Lige 1, ali najavljen je njegov debi u dresu PSG-a u nedjelju protiv Reimsa.

Reims će imati veliku čast da na svom terenu ugosti jednog od najboljih svih vremena, a istodobono im je to zadalo glavobolju.

Naime, čak 122 novinara podnijelo je zahtjev za akreditaciju, odnosno za prisustvo stadionu August Delon.

Prethodni rekord bilo je kada je PSG takođeg gostovao, a u timu je imao Davida Beckhama. Tada je bilo 113 novinarskih zahtjeva.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iz Reimsa su poručili da su po prvi put u svojoj povijesti zaprimili zahtjeve od strane novinara Washington Posta, Forbesa, argentinskih medija i medija širom svijeta.

Svi jednostavno žele biti dio tog spektakla i trenutka kada Messi po prvi put zaigra za neki drugi klub, a da to nije Barcelona u kojoj je prethodno proveo preko 20 godina i osvojio 34 tzrofeja.

Top Komentari

user1614932756
Prosto nevjerovatno voljeli ga ili ne da jedan obicni covjek koji ganja loptu izaziva ovoliko svjetske paznje
5 1
emanuelmacron
to je dokaz da fudbal sve vise slabi,u vrijeme n.p.r Figa ,ili Bekama bilo je minimalno jos 10 prvoklasnih igraca,a sad smo spali na jednog dvojicu i pokoji taliban bljesne na tren ,pa nestane
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi