9

Komentari (9)

user1620593935
Nakopitan, znas li ti ko su cifuti? Messi je oduvijek podrzavao palestinu na svom facebook profilu. A zna se isto da je FIFA uvijek podrzavala real i ronalda. Nagrada Zlatna lopta je svake godine (sve do sada) bila godišnja nagrada. Međutim, iznenada, FIFA je odlučila promijeniti svoj format dodjele, pa je umjesto na godišnjem nivou ovaj puta Benzemi dodjelila zlatnu loptu u devetom mjesecu prošle godine za sezonu 2021/22. Benzema nakon toga gotov pa i ne igra zadnja 3 mjeseca u godini kao ni Svjetsko Prvenstvno. Na kraju godine, očekivano, Messi i po broju golova i po broju asistencija biva bolji od njega i na kraju mu za utjehu dali ovu nagradu "The Best" umjesto zlatne lopte koja se uvijek dodjeljivala za igre u jednoj kalendarskoj godini. FIFA je ukrala još jednu zlatnu loptu Messiju, baš isto kao i 2013 godine kada se ozljedio u desetom mjesecu, a s obzirom da se u tom periodu uvijek završavalo glasanje za zlatnu loptu, oni su ga prvi puta u povijesti odlučili ponoviti nakon što se saznalo da Messi zadnja 2 mjeseca neće igrati zbog ozljede. Čak i tako, Ronaldo je uspio dobiti zlatnu loptu sa samo 3% glasova više od Messija i 4% više od Riberya. FIFA je doslovno ukrala Messiju 2 zlatne lopte. Naravno, Messi nije zaslužio sve zlatne lopte, kao ni Ronaldo ali nije isto kada te ljudi i kapiteni reprezentacija izglasaju da dobiješ nagradu ili kada ti FIFA doslovno krade zlatne lopte i pravi presedane kakvi do sada nisu viđeni u povijesti nogometa
Ss.ba
Ko jednom stane ispred zida placa u onoj kapici. Taj u buducnosti moze samo da sanja podrsku Palestini. Tako i Mesi.
nakopitam
Mali čiffut nije nikada bio niti ce ikada biti najbolji na svijetu. Nije ni u top 20 najboljih niti ce i to ikada biti. Kepeca dizu ovakvi ''novinari'' kao nasi i od njega pokusavaju napraviti svijetsku zvijezdu a istina je da ga niko ziv nece! Vodaju ga menadzeri ko cigo medjeda i nude ga svakom odreda ali svi ih odbijaju. Ciffuti vladaju fifom i uefom pa ga nazor guraju ali svijet je shvatio o cemu se radi i sada imamo situaciju da ga nude svima odreda, cak ciffutska drzava nudi da oni placaju ugovor umjesto kluba koji ga uzme, ali i dalje ih svi odbijaju jer znaju o cemu se radi i nece vise da trpe! BRAVO ZA SVE NORMALNE KLUBOVE KOJI SE PROTIVE CIFFUTSKIM ORGANIZACIJAMA ZVANIM UEFA I FIFA!!!!
vedin
Messi je više para donirao za djecu Palestine i Sirije nego svi Arapi zajedno i ti ga nazivas cifutom, BRAVO! Navodiš da ga niko ne želi, a zna se da ga prvi PSG želi zadržati, zana se ko nije imao ponudu ni jednog kluba iz Europe. Dalje navodiš da nije ni među 20 najboljih igrača, samo pogledaš izjave najboljih igrača i trenera i ćete će ti biti jasno da li je on među 20 najboljih igrača.
Ss.ba
Koliko je to Messi tacno donirao Siriji i Palestini?? Pa to tvrdis. Ja sam procitao da su UAE poslali pomoc Turskoj i Siriji u iznosu od 1.4 milijarde dolara. A da je Mesijeva fondacija poslala pomoc od 3 miliona dolara. Pa mi nikako nije jasno kako 1.4 milijarde samo od jedne drzave moze biti manje od 3 miliona. Ili sam ja preskocio nastavu kad se to objasnjavalo. Ili ti lupas gluposti.
Ecosport
Nigdje nikakvih konkretnih dokaza, samo naglabanja, mišljenja itd. Dnovinarstvo.
vedin
Novinar u članku navodi da mu drugi nude mnogo veće pare, a da je on dobio i onda novinar zaključi da je pohlepan. Bravo novinaru!
Pa što mu ne daju 20 milona i 15 u koverti
Ss.ba
To kad bude za Juventus potpisivao ;) Forza Juve
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.