Messi srušio Pelea, pa privatnim avionom napustio Valladolid: Nikad nisam mislio da ću uspjeti

Postigao 644. gol u dresu Barcelone

Messi srušio Pelea, pa privatnim avionom napustio Valladolid: Nikad nisam mislio da ću uspjeti

Edmir Škorić

Prije nego što je privatnim avionom poletio iz Valladolida, Lionel Messi je ostavio poruku na Instagramu.

Messi je bio strijelac jednog od tri pogotka Barcelone u Valladolidu i to mu je bio 644. pogodak u dresu kluba u kojem je proveo cijelu karijeru. Time je srušio rekord Pelea, koji je za Santos postigao 643 gola.

Messi je odradio sjajan posao, a onda sjeo u privatni avion i zaputio se u Argentinu, gdje će boraviti do 27. decembra, a onda se priključuje ekipi u Barceloni kako bi se spremio za duel s Eibarom koji se igra dva dana kasnije i kojim će Katalonci okončati godinu.

“Kad sam počeo igrati nogomet, nikada nisam mislio da ću srušiti rekord. A još manje onaj koji sam danas ostvario. Mogu samo zahvaliti svima koji su mi pomogli tokom godina, mojim suigračima, mojoj porodici, mojim prijateljima i svima koji me svakodnevno podržavaju", napisao je Messi prije polaska u Argentinu na zasluženih nekoliko dana odmora.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi