19

Komentari (19)

Vienner
Sutra akobogda Bayern izvuci pa opet prodavat jaja po 8 maraka skoljka
Mehinaldo
Kako se barsa za****la sto ga nije pustila da ide sve im upropasti sve koci dok je tu ekstra kao navijac reala zelim mu da ostane jos dvije tri godine jer dok je on tu igrace se vrtiti oko njega oni ce dovoditi pojacanja on ce ih neutralisati u igri jer niko nista nesmije ni da proba svi smao njemu dodaju ako nedodajes neces ni igrati i tako u krug od kad su otisla dva madzionicara barsa je na to dosla lako mu bilo igrati sa xavije i iniestom a on kupio kajmak ne znam samo kako ga fifa proglasi da je medju tri igraca godine znaci covjek totalna fula cijelu godinu nije se sastavio svaku bitnu utakmicu izgubio i kao on medju tri fuj **** vam nagrada mater
cccccc
Pa Ronaldo je za 8 godina igranja u Juventusu i Junajtedu samo 1 bio najbolji strelac lige i LP. To je sramota. A Mesi vec u prve 2 sezone bez Cavija i Inieste oba puta bude najbolji strelac i asistent lige i jednom najbolji strelac LP i dobije zlatnu loptu. Bas se sada vidi ko ne moze bez suigraca. Lako je Ronaldu bilo igrati sa Modrićem, Kroosom, Benzemom, Marcelom, Baleom. Svi su igrali za Ronalda, a Ronaldo je kupio sav kajmak.
cccccc
A Messi prošle sezone imao 20+ golova i 20+ asistencija. Takvo nešto je još samo Henry imao u jednoj sezoni u historiji fudbala. Eto zašto je Messi u TOP 3. Dok Ronaldo prosle sezone nije bio najbolji strelac ni svoje lige, a ušao je u TOP 3 hahaha vise je Imobile zasluzio nego on.
Gvardijan
Sve neki veliki navijaci Reala,Barcelone,Mancestera,Bajerna.a nisu nikada ni vidjeli stadion nekog od ovih klubovs.Mogu biti samo simpatizeri i nista vise.
Mehinaldo
Nemoram biti na stadionu da bi znao gledati utakmicu sta samo je navijac na stadionu zalotao si sa odgovorom evo neka sam simpatizer ali znam gledati utakmicu i ako nista uporediti sta je sad a sta je prije bilo i negovorim da sam neki navijac
Gvardijan
Nije u mom komentaru bilo govora da li neko zna ili ne zna prosuditi sta je bilo nekada a sta je sada,niti koliko zna o fudbalu i apsolutno ti ne sporim da znas nesto o fudbalu.Znaci poenta price je bilo nesto sasvim drugo.
Slobodas
Messi prevara najveca vcr je izgibio 99% duela dao gol iz 10 pokušaja !!!
cccccc
Ronaldo tako igra zadnjih 5 godina. Covjek koji nema nikakav uticaj na igru svog tima zadnjih, ali marketing je cudo.. Zna da da tap in golove i da izvodi penale.. Pricati da je najbolji i stavljati ga na papir pored Mesija je cisto vredjanje inteligencije.
user1604870992
Nije, jer je očito da su mu javili da nema potrebe jer nema govora o penalu. Ono se cak ni Realu ne bi sviralo kao penal...
miki30
Vamo Messi spasio, tamo Ronaldo spasio. Hej koja ste vi bruka. Pa zar nisu ostali igrali? Više je zasluga imao recimo Cuardado što nako lijepo prodje po desnoj strani pa iznudi penal ili Dybala. Al jok Penaldo heroj, ili šta je sa ostatka ekipe Barse, recimo odbrane koja je sačuvala svoj gol?? Koji debilizam, samo Messi spasio kae Barselonu!!
Uranija
Nisi gledao utakmicu ili se praviš lud... da nije Messi dao gol, ovih ostalih 10 ga ne bi zabilo još 180min
Uranija
@user1602695376 ili Lessi ili Messi... on da ga nije zabio ne bi niko drugi.. ali nije mu to prvi put da bukvalno sam donese bodove... moraš baš biti ograničen pa osporavati ‘Lesija’ kao fudbalskog genija...baš moraš biti dobro zatucan...
Vienner
Sto sudija nije licno pregledao VAR u 90 minuti? Ciganluk se provukao bila bi opet bruka i sramota za Ciganlonu
user1606950187
Ruke su bile uz tijelo Ovo se nebi ni za real sviralo
vedin
Jesi li to zaboravio terapiju?
user1604870992
Nije, jer je očito da su mu javili da nema potrebe jer nema govora o penalu. Ono se cak ni Realu ne bi sviralo kao penal.
user1594933207
Placi picko, ovo se ni realu ne svira a svi znamo da je realov najbolji igrac sudija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.