Lijevu nogu obojio u crno, objasnio zbog čega, pa pokazao tetovažu koja je sve iznenadila

Nju nije prekrio

Lijevu nogu obojio u crno, objasnio zbog čega, pa pokazao tetovažu koja je sve iznenadila

Endin Čaušević

Lionel Messi nije često davao intervjue u svojoj karijeri, ali odlaskom u Sjedinjene Američke Države i to se promijenilo. Messi je dao prije nekoliko dana intervju koji je sve oduševio jer se pokazalo koliko je on opušten i spreman za šalu, a jedan detalj kada je pričao o svojim tetovažama se posebno našao u centru pažnje.

Odlazak u Inter iz Miamija donio je Messiju dosta drugačiji i mirniji život nego što je to bilo svih ovih godina dok je nastupao za Barcelonu i PSG.

Sada ima dosta više vremena za porodicu, ali i privatnost i normalne izlaske jer ga u Miamiju ne prepoznaju toliko kao što je to slučaj u Evropi.

Koliko Messiju prija odlazak u Ameriku pokazao je i intervju koji je dao prije nekoliko dana u izuzetno opuštenoj atmosferi što od najboljeg igrača svih vremena ranije nismo imali priliku da vidimo.

Messi je dopustio da se intervju snima u njegovoj kući i govorio je o mnogim stvarima. No, ono što je privuklo najviše pažnje jeste dio kada je pričao o svojim tetovažama, a posebno o tetovažama na lijevoj nozi.

Oglasi

Priznao je da je odlučio da dobar dio noge oboji u crno jer mu se nije sviđalo kako je tetovaža izgledala koju je ranije napravio, te je obojio u crno veći dio i ostavio je samo par značajnih tetovaža, a tu je i grb Barcelone.

To je posebno oduševilo navijače katalonskog kluba gdje je Messi proveo najbolje dane svoje karijere. Iako je prije dvije godine napustio Barcelonu tetovaža je još uvijek tu, a on je objasnio i zašto.

Image

"Uradio sam tu tetovažu kako bi pokazao ljubav prema klubu koji me 'stvorio'. Tu su još lopta, broj deset i Argentina. Crna boja? Prekrio sam tetovaže koje mi se iskreno nisu svidjele. Zato sam ovako u crno obojio nogu i ostavio stvari koje su mi bitne", rekao je Messi.

Također, ubrzo se pojavila i fotografija koja pokazuje kako je Messijeva tetovaža izgledala prije nego što ju je sakrio jer mu se nije svidjelo kako je to na kraju ispalo.

Lionel Messi tattoo: What the Barcelona star's ink-work really means | The  Sun

Messi na tijelu ima još nekoliko tetovaža koje su uglavnom posvećene porodici, alii vjeri.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi