Pozvali Messija u emisiju, otkrili javno zašto se nije pojavio, a to izazvalo šok u cijelom studiju

Dok je on tu...

Pozvali Messija u emisiju, otkrili javno zašto se nije pojavio, a to izazvalo šok u cijelom studiju

E. Čaušević

CBS Sports napravio je odličnu emisiju za Ligu prvaka koja je postala veoma popularna u svijetu jer su pored voditeljice Kate Abdo u studiju Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards. Prethodna dva dana emisija se emitovala iz Miamija i iskoristili su priliku da pozovu Lionela Messija da im bude gost, ali ih je Argentinac šokirao odgovorom.

CBS je napravio pun pogodak izborom stručnih komentatora jer su to proslavljena fudbalska imena, a s voditeljicom Kate Abdo zaista imaju fantastičan odnos i hemiju ispred kamera zbog čega sve tako dobro i funkcioniše.

Često su isječci iz ove emisije hit na društvenim mrežama, a tako je bilo i nakon još jednog kola grupne faze Lige prvaka koje je iza nas.

Iz ove televizije odlučili su da ovaj put ne snimaju emisiju u studiju u Londonu i gostovali su u Miamiju odakle su komentarisali dešavanja na mečevima Lige prvaka.

No, jedan detalj u sinoćnjoj emisiji mnoge je iznenadio. Voditeljica Kate Abdo priznala je da su iz CBS Sportsa pokušali da dovedu Lionela Messija u studio dok su u Miamiju, te su poslali zvaničan upit na adresu njegovog kluba i brzo dobili ugovor.

Oglasi

Messi se nije želio pojaviti u studiju iako je tu njegov dobar prijatelj i bivši saigrač Thierry Henry. No, problem je bio drugi član ove emisije, te je Kate javno na kraju otkrila zašto ih je Messi odbio.

"Zvaničan odgovor od Intera bio je da Liolen Messi ne želi... Ustvari smijem li reći ovo? Očito Messi ne želi gostovati u bilo kojoj TV emisiji u kojoj je gost Jamie Carragher", rekla je Kate što je na licu Henryja izazvalo šok.

@cbssportsgolazo

Looks like we’re not getting #lionelmessi on the show anytime soon 😅 #jamiecarragher #ucl #championsleague #ucltoday

♬ original sound - CBS Sports Golazo

S druge strane Carragher je poručio da to samo pomaže njegovoj popularnosti. Inače, Messi i Carragher nisu u dobrim odnosima već neko vrijeme zbog komentara bivšeg igrača Liverpoola na račun Argentinca.

Oglasi

On je kada je Messi prešao u PSG izjavio da taj klub bez obzira na njegov dolazak neće osvojiti Ligu prvaka, te je u par navrata kritikovao Argentinca što je njemu očito zasmetalo.

Carragher prvo "zaratio" s Cristianom Ronaldom, pa je na red došao Leo Messi

U jednoj od emisija koje su emitovane ove godine Carragher je otkrio da mu je Messi čak poslao poruku i nazvao ga magarcem zbog svega što je pričao.

Također, slično je uradio i Cristiano Ronaldo kojeg je Carragher također javno kritikovao dok je bio u Manchester Unitedu. Zbog toga ga je Portugalac ponizio prošle godine kada mu je Carragher pružio ruku da se pozdrave, a on je samo prošao pored njega.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Carragher je poznat po tome što nema dlaku na jeziku i kritikuje često najveće zvijezde, a očito je da to neki od njih baš i ne mogu prihvatiti kako treba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi