Lionel Messi u Interu? Trener Quique Setien se oglasio

Ništa od transfera

Lionel Messi u Interu? Trener Quique Setien se oglasio

Edmir Škorić

Trener Barcelone Quique Setien izrazio je uvjerenje da Lionel Messi neće napustiti katalonski klub, odbacivši na taj način špekulacije o mogućem transferu Argentinca u Inter.

Argentinac je 15 godina u seniorima Barcelone i prva je zvijezda tog kluba i dalje. Povezivao se tokom godina s raznim klubovima, a posljednjih uglavnom s Interom.

Ponovo su glasine pokrenule priču o mogućem odlasku najboljeg igrača svijeta iz Barcelone, no očito su to samo glasine.

Poznato je da Messi ima takav ugovor prema kojem svakog ljeta može, ako to želi, napustiti Barcu s kojom je vezan do ljeta 2021. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Hoće li Messi besplatno napustiti Barcelonu? Ne, to se neće dogoditi. Messi i Barcelona uvijek će biti ujedinjeni", poručio je Setien.

"Leo je u Barceloni već 20 godina i niko ne može zamisliti situaciju u kojoj će se to loše završiti", poručio je trener lidera La Lige, dok se iščekuju nove vijesti o tome hoće li se i kada vratiti špansko prvenstvo usljed pandemije koronavirusa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije