PSG potvrdio: Ponovo se povrijedio Leo Messi

Stradala rebra

PSG potvrdio: Ponovo se povrijedio Leo Messi

E. Ganibegović

PSG je već novi prvak u Ligue 1, ali Parižani moraju odigrati i preostale tri utakmice. 

Momčad iz glavnog grada Francuske odmjerit će snage protiv Troyesa sutra u okviru 36. kola Ligue 1, a upitan je nastup Lionela Messija.

Čini se da je nogometaš prije utakmice s Troyesom trenirao odvojeno od ostatka te se još ne zna hoće li zaigrati u nedjelju.

Argentinac se požalio na bolove u rebrima, a sutra će se obaviti dodatni pregledi.

"Leo Messi je odradio individualni trening nakon što je osjetio bol u rebrima. Sutra ujutro bit će obavljeno nekoliko dodatnih pregleda", objavili su Parižani na službenoj stranici kluba.

Messi je, podsjetimo, propustio i dvoboj s Angersom, koji je PSG riješio u svoju korist 3:0, zbog povrede tetive lijeve noge.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Nacionalni sindikat profesionalnih nogometaša, koji se bavi pojedinačnim nagradama koje se dodjeljuju godišnje u francuskom nogometu, nominovao je samo Kyliana Mbappea iz ekipe PSG-a.

Messi je zabio četiri gola i upisao 13 asistencija, dok je Neymar upisao 11 golova i šest asistencija i to nije bilo dovoljno da se dvije južnoameričke zvijezde nađu u užem izboru. 

Top Komentari

Klicko
Zlatna lopta garant
2 3
Goran86
Neka ga zamotaju i posalju nazad u Barsu...ali budala seik placa sutanje balona
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi