Lippi razočarao navijače Lazija

Italijanski stručnjak demantovao da će preuzeti Lazio

Lippi razočarao navijače Lazija

Endin Čaušević

Legendarni italijanski stručnjak Marcello Lippi izjavio je da nije u kontaktu sa čelnicima Lazija.

Ekipa Lazija nalazi se u krizi rezultata, a uveliko se i sprema otkaz treneru Stefano Pioliju. Lippi je prisustvovao utakmici Lazija i Juventusa, te su italijanski mediji počeli špekulisati da će upravo on biti novi trener rimske ekipe.

"Od trenutka kada sam rekao da ću se vratiti trenerskom poslu počele su mnoge priče. Skoro za svaki klub sam kandidat za trenera, ali to je normalno. Nisam u kontaktu sa rimskom ekipom, imam mnogo respekta za Piolija", rekao je Lippi.

Italijanski stručnjak je dodao da čelnici Lazija trebaju dati malo vremena Pioliju da ekipu vrati iz rezultatske krize.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mora riješiti probleme unutar ekipe. Siguran sam da će Lazio nastaviti gdje je stao prošle sezone", zaključio je Lippi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.