Lulić pušten iz bolnice, amputacija izbjegnuta?

Posljednje vijesti iz Italije

Lulić pušten iz bolnice, amputacija izbjegnuta?

Senad Lulić pušten je iz bolnice u Rimu nakon što je u nedjelju hitno operisan, objavili su italijanski mediji. 

Bosanskohercegovački reprezentativac je nakon nesreće u teretani prebačen u Mater Dei kliniku u glavom gradu Italije, gdje su mu ljekari prišili prst koji je pokidao i prema neslužbenim informacijama amputacija je izbjegnuta.

Procjene ljekara koji su ga operirali "govore" da će Luliću za takmičarsku formu trebati više od mjesec dana pauze, a ne treba napominjati koliki će hendikep za Lazio predstavljati njegovo odsustvo. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lulić je jedan od glavnih igrača u Laziju i od 2011. godine je za rimski klub odigrao ukupno 172 utakmice i pritom postigao 19 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.