Najbolji golman svijeta obrijao bradu, a na stadionu ga skoro niko nije ni prepoznao zbog toga

Alisson malo promijenio imidž

Najbolji golman svijeta obrijao bradu, a na stadionu ga skoro niko nije ni prepoznao zbog toga

Endin Čaušević

Brazilski golman Alisson Becker našao se jučer u centru pažnje zbog toga jer je odlučio malo da promijeni imidž i obrije dugu bradu koju je nosio prethodnih godina, a to je itekako iznenadilo sve koji su danas bili na Anfieldu.

Alisson je briljirao jučer na meču Liverpoola i Southamptona (3:1) jer je imao nekoliko fantastičnih odbrana i pokazao je da se nalazi u fantastičnoj formi pred početak Svjetskog prvenstva.

On je očekivano dobio poziv selektora Brazila za Mundijal u Kataru, ali Tite i dalje ima dilemu da li će prvi golman na ovom velikom takmičenju bili Alisson ili Ederson iz Manchester Cityja.

Alisson je pokazao da je u odličnoj formi jer je oduševio jučer svojim odbranama, ali to ipak nije bilo u centru pažnje kada je u pitanju ovaj 30-godišnji golman Redsa.

Naime, u centru pažnje bio je Alissonov izgled jer je brazilski golman odlučio da malo promijeni svoj imidž što je bilo očito veliko iznenađenje.

Prethodnih godina Alisson je nosio dugu bradu po kojoj je bio prepoznatljiv, ali jučer se na Anfieldu pojavio "friško" obrijan zbog čega su mnogi jedva shvatili da je riječ o njemu.

Oglasi

Jedna fotografija se posebno našla u centru pažnje, a nastala je u tunelu stadiona Liverpoola kada su igrači došli na Anfield kako bi se pripremili za jučerašnju utakmicu.

Navijači Liverpoola u prvi mah nisu prepoznali Alissona i bilo im je čudno ko je to došao u opremi njihovog kluba, ali ubrzo je ta misterija riješena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/Tee025s/status/1591435020010459141[/twitter]

Također, engleskim medijima je interesantno koliko Alisson drugačije izgleda s bradom i bez nje, te su poručili da mu dosta bolje stoji brada i da bi trebao da taj izgled vrati što prije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
Najbolji gplman svijeta? Jesan ja ostaria :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi