10

Komentari (10)

user1613424508
Ha topnika i g....a Hoce da naljute klopa pa nek su
user1606950187
bravo arteta sam si keiv ides ljutit klopa a Ramsdale kao ter stegen Obrana nula...
Shaba
Da nije bilo golmana mogli su primit jos 5 komada najmanje. Samljeli su ih.
King_Kenny
...golman Arsenala igrac utakmice uprkos 4 primljena komada,covjek ih spasio da ne prime 8 golova...sto se same utakmice tice,rutinska pobjeda sa pola snage,cuvao Klopp ekipu za sljedece kolo protiv Southamptona koji je nezgodan protivnik.
penicilin.za.glupane
@King_Kenny I opet džaba jado nadrogirani opet ima da ga duvaš na kraju sezone kao i tvoj ženski dio porodice.
Squadron
@King_Kenny sta ti je bolesnice jedan, de mi samo reci sta ti je prcoje, primi jedan penicilin lojavi, mozda ti bude bolje
azz33333
Arteta se *určio i dobio po turu.
Noname992
Topnici ispaljeni iz sopstvenog topa!
Emin_Podzic
Ovaj ramsdale nije normalan sta je sve branio
Malmi_Suomi
Džaba mu sve odbrane kada je 4 puta vadio loptu iz sopstvenog gola. Doduše u pravu si, da nije onako dobro branio ko zna koliko bi još lopti bilo iza njegovih leđa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.