Scene koje Anfield ne pamti - Sudija svira kraj, igrači idu u tunel, uslijedilo je nezapamćeno

Nakon velikog poraza Liverpoola

Scene koje Anfield ne pamti - Sudija svira kraj, igrači idu u tunel, uslijedilo je nezapamćeno

Esmer Oštraković

Sinoć su nogometaši Atalante ostvarili ogromnu pobjedu na gostovanju kod Liverpoola. Sa čak 3:0 je tim iz Italije slavio na Anfieldu i tako napravio sjajan rezultat pred revanš.

Scamacca je doveo Atalantu u vodstvo u 38. minuti. Isti igrač je povisio na 2:0 u 60.

Konačan rezultat je na asistenciju Edersona postavio Pašalić u 83. minuti i Redsima će biti itekako teško u revanšu.

Zbog povrede mišića na ovoj utakmici u konkurenciji nije bilo Seada Kolašinca, ali i bez njega Atalanta je odigrala sjajnu utakmicu i na kraju je ostvarila ubjedljivu pobjedu.

Bila je to jedna od najlošijih utakmica igrača Liverpoola otkako je Jurgen Klopp trener ovog kluba, a posebno su nezadovoljni bili navijači ovog kluba onim što gledaju.

Oglasi

Nakon sjajne utakmice koju su odigrali igrači Atalante niko od njh nije mogao očekivati ono što će se dogoditi na kraju utakmice.

Kako prenose engleski mediji navijači Liverpoola, oni koji su ostali na stadionu do kraja utakmice, ustali su te su aplauzima sa terena ispratili igrače Atalante.

Aplauz za protivničke igrače nije nešto što se često viđa bilo gdje u svijetu, pa tako i na Anfieldu, ali to najbolje pokazuje kako je tim iz Italije odigrao ovu utakmicu.

Veliki broj navijača Liverpoola dosta ranije napustio je utakmicu. Neki su izašli na poluvremenu, ali dosta veći broj izašao je kada je njihova ekipa primila treći gol.

Liverpool sada ima jako težak zadatak pred sobom naredne sedmice, a to je naravno da stigne zaostatak od tri gola i to u gostima kod Atalante.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Legendarni igrač Liverpoola, Carragher, nije štedio igrače Liverpoola nakon sramotnog poraza.

"Užasan rezultat i nastup od igrača Liverpoola. Jedina utjeha kod tako visokog poraza je to što Jurgen treba krenuti na sve ili ništa u Premiershipu", napisao je Carragher.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yellowdixie
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim----> use.my/bedblog
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi