Već nakon prvog dijela dijela engleski tim imao sigurnu prednost

Liverpoolu sigurna prednost nakon prvog meča nad Benficom

13

Komentari (13)

Goran86
Africki kup nacija moze protiv Benfike
Dtox
Jes pojedincima krivo, a objektivno trebalo biti 5 0 prije pauze gdje benfika nije centra presla. Igro liverpool koliko im trebalo jer se cuvaju za nedelju.
Ade1
Looserpol guraju sudije, sta sve nije sviro Benfici to je sramota da je ovo liga prvaka i ovako sudjene.
IvanKing
Ako ovako budu otvoreno igrali protiv Cityja bit će veselo
King_Kenny
...ekipa je puna postaca,Mane,Salah,Matip,Keita,Konate...na Salahu se najvise osjeti,igrac manje na terenu zadnje 2 utakmice,plus je sebican nenormalno...ako budu igrali lose kao u 2. poluvremenu lose im se pise protiv Cityja...nadam se da ih je Atletico iscrpio.
axel42
Ništa se nebuniš na sudiju? Nije ono penal Van Dyka?? Znam štaš odgovoriti, pitam se samo šta bi pisao da je ono na drugoj strani bilo??
King_Kenny
@axel42 ...da se za ono sviraju penali Liverpool bi imao dvocifren broj penala svaku utakmicu...nemoj me nasmijavati.
axel42
Ok uredno! Znao sam unaprijed šta ćeš odgovoriti, a nemože se od tebe živjeti ovdje vikendom i tvoje kuknjave na Atkinsona i ostale sudije koji tobože sude na štetu Liverpoola!
Ade1
@King_Kenny ee King kad bi ti bar jednom mogao biti iskren pa sudije vas guraju ne normalno
King_Kenny
@axel42 ...u EPL da se sudi posteno kao u LP Liverpool bi vec osigurao titulu prvaka...
IvanKing
Izvukose se drugo poluvrijeme da je sudac svirao onaj dvojbeni penal na 1-2, skroz druga utakmica, ubila ih Benfica u drugom poluvremenu ali sreća ove prati čitavu sezonu od sudca pa nadalje
King_Kenny
@IvanKing ...za ono im penal ne bi svirao ni u prvom kolu portugalskog kupa,a ne u 1/4 finalu LP...covjek samo sto mu je spustio ruku na prsa ovaj pade kao da ga je grom pogodio...cist zuti za simuliranje,ali halalimo...
IvanKing
Šta se sve u LP sviralo nebo bilo cudo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.