Sedmica kao iz noćne more: Liverpool je u četiri dana upropastio skoro cijelu sezonu
FOTO: EPA

Fulham slavio u londonskom duelu

Sedmica kao iz noćne more: Liverpool je u četiri dana upropastio skoro cijelu sezonu

Haris Zilić

Šok na Anfieldu. udbaleri Liverpolola su u samo četiri dana upropastili skoro cijelu serzonu. Nkaon proaza od Atalante 0:3 u prvoj utakmici četvrtine finala Evropa lige, Redsi su danas u 33. kolu Premiershipa na Anfieldu šokantno poraženi od Crystal Palace sa 1:0.

Utakmica na Anfieldu ponudila je atomski fudbal, bilo je velikih prilika pred oba gola, a Liverpool je ponovo koštala realizacija.

Sa druge strane gosti svoju pravu priliku pretvaraju u pogodak u 14. minuti, Eeze je pogodio za 0:1 na asistenciju Mitchella.

Nakon gola gostiju iz Londona ospada gostujućeg gola, ali fudbaleri Liverpoola kao da su ove sedmice zaboravili naštimati nišanske sprave.

Crystal Palace je to sve mogao kazniti sredinom drugog poluvremena, ali Alisson maestralnom intervencijom spašava domaćine.

Do kraja meča još nekoliko odličnih prilika pred golom gostiju, imali su Jota, Van Dijk, Salah, međutim ostalo je do kraja 0:1.

Oglasi

U drugom meču današnjeg programa 32. kola Fulham je kao gost u londonskom duelu savladao West Ham sa 2:0.

Lider je sada Manchestr City, Arsenal i Liverpool imaju po 71 bod, s tim što Topnici svoj meč 32. kola igraju danas protiv Aston Ville. Čini se da je Liveprool u drugoj sedmici aprila upropastio cijelu sezonu.

Premiership, 32. kolo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool - Crystal Palace 0:1

West Ham - Fluham 0:2

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasi_It
Jedno ****o manje hahhahahhahhaa idemo ludo idemo jako
0 0
rime_
Trenerčina Klopp U ekipi Salah, Jota, Dias, Nunez, Gakpo a gola ne znaju zabiti iz akcije ili sistema
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi