Zarađuju ogromno bogatstvo, ali na gostovanje su krenuli kao "obični" smrtnici

Zanimljiv potez

Zarađuju ogromno bogatstvo, ali na gostovanje su krenuli kao "obični" smrtnici

Haris Zilić

Liverpool u Londonu protiv Fulhama danas igra prvi meč u novoj sezoni Premiershipa.

Redsi i u ovu sezonu ulaze kao jedni od glavnih favorita za naslov.

Ekipa je imala i promjena, svakkao da je najzvučniji posao odlazak Sadia Manea i dovođenje Darwina Nuneza.

Sudeći prema sastavu protiv Fulhama Klopp će u ovoj sezoni dosta prilike davati nekim mlađim igračima posebno sa klupe za rezervne fudbalere.

Ipak prije susreta u Londonu jedna fotografija je zapalila društvene mreže.

Iako fudbaleri Liverpooola zarađuju bogatstvo, mogu sebi pruštiti skupocijene automobile, a klub također može završavati luksuzne prijevoze, na utakmicu u London krenuli su vozom.

Oglasi

Pojavila se fotografija sa željezničke stanice u Liverpoolu gdje igrači tima sa Anfielda sa torbama za utakmicu i opremom čekaju voz.

Opis nije dostupan.

Očigledno žele da osjete jedan dan kako njihov navijači idu na utakmice na bodre svoj klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova fotografija je izazvala čuđenje mnogih navijača, ali i naišla na dosta pohvala, smatrajući da su ovim potezom fudbaleri Liverpoola pokazali da  su i oni samo obični smrtnici.

Liverpool je novu sezonu otvorio sjajno osvojivši FA Comunnity Shield nakon trijumfa u finalnoj utakmici protiv Manchester Citya rezultatom 3:1.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...za sad ovih prvih 20 minuta igraju kao da su pjeske dosli iz Liverpoola,ne mogu 3 dodavanja da povezu,kao da gledam BH Premier Ligu...katastrofa.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi