Neke stvari na Anfieldu su mnogo jasnije
FOTO: EPA

Izlazna vrata čini se jedina opcija

Neke stvari na Anfieldu su mnogo jasnije

Haris Zilić

Liverpoolu ne ide dobro na startu nove sezone.

Ni u prvenstvu ni Ligi prvaka nije ni sjena Liverpoola na kakav smo navikli proteklih sezona.

Možda je došlo i vrijeme za lagano osvježavanje tima, toga je vjerovatno i svjestan Jurgen Klopp, međutim ni transfer rok nije odrađen baš prijatno.

Redsi su u posljednji čas doveli Arthura Mela nakon silnih povreda i činjenice da im je neodstajao veznjak.

Dovođenje Arthura ispostavilo se kao i ne baš pametan potez. Od dolaska u klub Brazilac je odigrao samo petnaest minuta i to u užasnom porazu od 4:1 na gostovanju kod Napolija.

Već se špekuliše o njegovom napuštanju Anfielda ove zime, a Klopp je večeras "ponizio" Brazilca. Naime, njemački stručnjak je veznjaka ustupio U21 ekipi Liverpoola koja igra EFL Trophy Kup takmičenje za niželigaše.

Arthur je bio u startnoj postavi sa mladim fudbalerima Liverpoola u duelu protiv Rochdalea koji su Redsi izgubili sa 1:0, a Brazilac je teren napustio u 63. minuti, umjesto njega je ušao zaboravljeni Jay Spearing (33).

Ovo je večeras možda bio i jasan znak brazilskom veznjaku kakve planove imaju na Anfieldu, iako su ga doveli neočekivano i sve se završilo za 24 sata. Na kraju se to ispostavilo kao užasan potez Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arthur ni na treninzima ne pokazuje ono što se od njega traži, treneri su Kloppu navodno rekli da on ne zadovoljava njihove kriterije, pa ćemo vidjeti kakav će biti naredni potez tima sa Anfielda.

Kako stvari stoje, Klopp će u januaru u potragu za novim veznjakom, a o imenima se još ne špekuliše pa će svakako biti zanimljiv zimski transfer rok na Anfield Roadu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaliopi
Ne mogu shvatiti ovaj članak, pa zar nije logično da lik igra za U-23 ekipu da se vrati u formu kad vec nije ozbiljno igrao pola godine, pa neki dan je Klopp izjavio da ne planiraju da ga vrate uopće, nisam simpatizer Liverpula iskreno al vi pisete gluposti, uvijek nesto pogrešno protumačite ko žene haha sportski poz.
4 0
Benz
Opet ponizili nekoga u naslovu S.S portala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti