Klopp želi samo jednog nogometaša i spreman je platiti koliko god treba

Zvijezda Real Madrida dolazi u Premiership?

Klopp želi samo jednog nogometaša i spreman je platiti koliko god treba

E. Oštraković

Liverpool ove sezone ne igra kao što smo navikli na to od njih, te imaju dosta problema na svim frontovima.

Osim rezultatskih problema u engleskoj Premier ligi i Ligi prvaka, muku muče i sa povredama, te sa malo igrača u rosteru.

Pokušao je to Klopp riješiti u posljednjim satima prijelaznog roka dovođenjem na posudbu Arthura Mela iz Juventusa, ali nije uspio.

Brazilac se nije pokazao kao pojačanje, te uopšte ne dobija mnogo minuta za igru, a očito da ni na treninzima nije zadovoljio ukuse struke.

Jasno je da je to bila pogreška Kloppa, te se sve više govori o tome da će u januaru biti prekinuta posudba ovog nogometaša.

Liverpool je imao samo jednu, glavnu, metu, ali njega uprkos velikim naporima nisu uspjeli dovesti u svoj klub.

Riječ je o nogometašu Real Madrida, Federicu Valverdeu, od kojeg Jurgen Klopp još uvijek nije odustao.

Liverpool je već imao nekoliko odbijenih ponuda za ovog igrača, a posljednja je bila ona od 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pitanje je koliko je Klopp spreman ponuditi Real Madridu, ali naravno da i sam nogometaš može izabrati ostanak u trenutnom klubu.

Bilo kako bilo, engleski mediji tvrde da će Klopp svu svoju snagu uložiti u dovođenje upravo Valverdea u narednom prijelaznom roku.

Promo

Top Komentari

denimen9
Nije ni Fede lud da sa sjaše sa konja na magarca.
4 3
axel42
Čuj da predje iz Reala koji ima extra mladu ekipu pred kojom je najmanje 10 godina vladavine u Liverpool. Pa nije budala. Doduše danas pare sve rade, pa ništa nije nemoguće.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi