Nakon zatišja stiže bura: Klopp sprema ljetno iznenađenje
FOTO: EPA

Ponovo kuca na vrata Red Bulla

Nakon zatišja stiže bura: Klopp sprema ljetno iznenađenje

Haris Zilić

Nije se puno toga pisalo za Liverpool oko nadolazećeg ljetnog transfer roka, ali čini se da nam Jurgen Klop sprema veliko iznenađenje.

Procurila je infomracija u pojedinim ostrvskim medijima da bi Klopp mogao ponovo šopingovati u Salzburgu, a na meti je 19-godišnji hrvatski fudbaler Luka Sučić.

Pomenuti fudbaler spada u red najtalentovanijih svjetskih igrača, a sa 19 godina već ima vrijednost od 13,5 miliona eura, debitovao je i za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Sučić može pokriti više pozicija na sredini terena što bi svakako odgovaralo filozofiji Jurgena Kloppa.

Još jedan igrač koji se spominje kao mogući novajlija na Anfieldu je Leedsov Kalvin Phillips, a sa Sučićem i Phillipsom sredina Liverpoola bi izgledala totalno drugačije, jer je u planu i odlazak nekih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dok je u slučaju Phillipsa u igri i Manchester United, Sučić bi već bio otvorena opcija za Redse. Sa Salzburgom ima ugovor 2025. godine, austrijski tim će sigurno tražiti dobru cifru, međutim Klopp zna kako da "omekša" Salzburg, ali i generalno Red Bullove klubove.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Kakav sucic nije za njega Liverpool
4 0
King_Kenny
...nikad cuo za Sucica,niti treba Liverpoolu igrac od 19 godina u veznom redu,tu su vec Jones i Eliott koji su sigurno bolji od tog lika...treba tu jedan iskusan i kreativan veznjak tipa De Bruynea koji ce znati krenuti naprijed i gurnuti loptu napadacima u prostor...trenutno takvog nema,a sumnjam da je to taj Sucic.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi