Liverpool krenuo po prvo pojačanje
Foto - EPA

50 miliona eura za 17-godišnjaka

Liverpool krenuo po prvo pojačanje

M. Šljivak

Liverpool je navodno krenuo po prvo pojačanje za ljetni prelazni rok.

Redsi su spremili 50 miliona eura za talentovanog fudbalera Rennesa Eduarda Camavingu, 17-godišnjeg veznjaka koji je zaludio evropske velikane.

Iako ima samo 17 godina Camavinga je već odavno član prvog tima Rennesa. Igra zaista sjajno i privukao je veliku pažnju na sebe.

Gotovo da nema evropskog velikana koji ne želi u svoje redove dovesti ovog fudbalera, a Liverpool je jedan od njih. Redsi su spremili ponudu od 50 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Camavinga je ugovorm s Rennesom vezan do ljeta 2022. godine, no teško da će ga francuski tim zadržati u narednih nekoliko mjeseci.

Ove sezone Camavinga je u Ligue 1 odigrao 25 utakmica i ima učinak od jednog gola i dvije asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti