Kod Kloppa nema opuštanja: Večerašnji sastav Liverpoola izgleda pakleno!
FOTO: EPA

Kreće lov za Cityem

Kod Kloppa nema opuštanja: Večerašnji sastav Liverpoola izgleda pakleno!

Haris Zilić

Zaostali duel 19. kola Premiershipa odigrat će večeras Liverpool i Leeds United.

Nakon poraza Manchester Citya od Tottenhama rezultatom 2:3, Redsi večerašnjim trijumfom imaju priliku da Građanima priđu na tri boda zaostatka i finiš sezone učine zanimljivim po pitanju borbe za titulu.

Jurgen Klopp zato ništa ne prepušta slučaju i večeras je izveo najjači sastav Liverpoola, iako Redse očekuje paklen raspored u narednim sedmicama, gdje će pored mečeva Premiershipa igrati i finale Liga kupa protiv Chelseaja kao i revanš meč osmine finala Lige prvaka protiv Intera.

Sastav Liverpoola za večerašnji duel protiv Leedsa: Alisson, Van Dijk, Robertson, Alexander Arnold, Fabinho, Jones, Thiago, Diaz, Mane, Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Leeds će igrati u sastavu: Mesiler, Ayling, Harrison, Strujik, Firpo, Dallas, Forshaw, James, Kich, Raphinha, Rodrigo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Kakav lov? Nema od toga nista, City ovu uzima i tacka... nazalost, ali tako je kako je
2 4
Goran86
Navlaci ih City gosp. Pep....Losserpool ni penali nece izvuci.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi