8

Komentari (8)

Qwasyx09
Neutralan sam posto sam navijač jednog drugog kluba ali penal za Liverpool 100%
user1702252773
Gigović sudio utakmicu
King_Kenny
...ko zna koja kradja po redu na stetu Liverpoola...Doku udara dzonom MacAllistera u stomak u sesnaestercu bez da je dotakao loptu i nikom nista...
Culer
Zar ovo nije penal? I ovaj Doku ostao u čudu da nije penal. Kakva pljačka, nevjerovatne su sudije ove godine, a još gori var.
papagaj
98 minuta penal za Liverpul
user1676235346
Bolji liverpool bio steta sto nisu pobjedili
user1627592516
Liverpool pokraden u zadnjoj minuti, penal cist kao suza, otvoren djon, noga na grudnom predjelu, pogibeljan start, srami se Olivere!
DamirS
Nisam navijač Liverpoola ali ona zadnja akcija je penal 100%. Pratio prenos njemačke televizije i oni se ne mogu načuditi odluci sudije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.