Užasne vijesti za Milan pred polazak za Liverpool

Ibra se povrijedio

Užasne vijesti za Milan pred polazak za Liverpool

E. Čaušević

Liverpool i Milan sutra igraju jedan od derbija prvog kola grupne faze Lige prvaka.

Liverpool dočekuje Rossonere nakon pobjede protiv Leeds Uniteda, dok Milan stiže u Englesku nakon odličnog početka nove sezone Serije A sa tri uzastopne pobjede.

Jasno je da Liverpool ima sutra ulogu favorita protiv Milana koji se nakon nekoliko sezona uspio vratiti u Ligu prvaka, te je jasno da će Rossoneri pokušati da iznenade sutra Redse.

Milan je za vikend na svom terenu sa 3:0 pobijedio Lazio, a u ovom meču vratio se Zlatan Ibrahimović koji je bio van terena više od tri mjeseca zbog povrede koljena.

Ibrahimoviću je bilo potrebno samo sedam minuta da zabije pogodak i pokazao je da je i dalje "gladan" golova iako će za 20-tak dana proslaviti svoj 40. rođendan.

Mnogi su se radovali što će Ibra biti u konkurenciji za meč protiv Liverpoola, ali danas iz Italije stižu tužne vijesti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, mediji na Apeninima objavili su da Ibrahimović neće putovati s ekipom u Liverpool i da će propustiti sutrašnju utakmicu zbog povrede.

Fabrizio Romano je objavio da Ibrahimović sigurno neće igrati sutra jer ima problema s Ahilovom tetivom. Ibra se itekako radovao sutrašnjoj utakmici protiv Liverpoola, ali nažalost neće igrati.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...i bolje mu je da ne igra jer ce se bez veze obrukati kada ga Van Dijk strpa u dzep...on moze igrati protiv ovih ekipica po Italiji i tu glumiti magupa,ali protiv velikih momaka on nema sta da trazi.
3 22
makelele
Slab nekakav "bog", kad je svako malo ozlijedjen
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi