Englezi raskrinkali Salahov plan, napravio skandal u Londonu,  a u Liverpoolu na sve nasjeli?

Ne smiruju se strasti nakon njegove svađe s Kloppom

Englezi raskrinkali Salahov plan, napravio skandal u Londonu, a u Liverpoolu na sve nasjeli?

Endin Čaušević

Okršaj West Hama i Liverpoola obilježila je žestoka svađa Mohameda Salaha i Jurgena Kloppa koja je sada dobila i svoj nastavak jer engleski mediji tvrde da je svima jasno zbog čega je Egipćanin sve to počeo.

Redsi su u subotu upisali novi kiks u borbi za titulu prvaka Engleske koja im je sada sve dalja jer su na gostovanju u Londonu osvojili samo bod u okršaju protiv West Hama koji je završen rezultatom 2:2.

Za Liverpool je to bio novi udarac nakon što su nekoliko dana ranije poraženi u gradskom derbiju od Evertona (2.0), te čini se da će do kraja sezone Manchester City i Arsenal voditi bitku za prvaka Engleske.

Međutim, kiks Liverpoola pao je u drugi plan zbog dešavanja na terenu jer su se u finišu meča žestoko posvađali Mohamed Salah i Jurgen Klopp.

Egipćanin je ovaj meč počeo s klupe za rezervne igrače što mu je očito zasmetalo, a to je pokazao kada je Klopp u finišu utakmice odlučio da napravi trostrku izmjenu. Između ostalih poslao je na teren i Salaha u nadi da će donijeti pobjedu Liverpoolu, ali se to nije desilo.

Dok je Salah čekao ulazak na teren Klopp mu je davao savjete, ali je Egipćanin ljutito reagovao nakon čega se počeo svađati sa njemačkim stručnjakom što su snimile i kamere.

Oglasi

Salah je u centru pažnje bio i dok je prolazio kroz mix zonu gdje su novinari tražili njegov komentar, a on im je samo dobacio: "Ako danas progovorim onda će biti vatreno".

Također, ono što je posebno razočaralo navijače Liverpoola jeste detalj kada je meč završen jer je Salah hladnokrvno prošao pored Kloppa i totalno ga je ignorisao što baš nije bilo ponašanje za primjer.

No, engleski mediji donose nastavak ove sage i tvrde da ništa nije bilo slučajno, odnosno da je Salah samo čekao razlog da izazove neki skandal kako bi sebi "pripremio teren" za ljeto.

Već odavno se špekuliše da Salah želi na kraju sezone napustiti Liverpool zbog čega ne produžuje ugovor koji ističe za godinu dana. I prošlog ljeta je imao bogate ponude na stolu, ali je na kraju ostao u klubu na nagovor čelnika Redsa.

Oglasi

Ipak, mediji u Engleskoj tvrde da Salah želi da ide jer bogate ponude iz S. Arabije ne želi da propusti i navodno je izazvao skandal kako bi Liverpoolu bilo lakše da ga proda.

To je očito dalo već rezultat jer su u Liverpoolu razočarani Salahovim ponašanjem, a već su se pojavile špekulacije da su čelnici kluba dali zeleno svjetlo za njegov transfer na ljeto ukoliko ponodo dođe bogata ponuda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Liverpoola ne žele da vjeruju da je njihov ljubimac sve to isplanirao i namjerno uradio kako bi lakše došao do transfera već smatraju da se ta svađa desila Salahovim nezadovoljstvom što nije igrao od prve minute.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676799650
Ko vama uopste pise ove tekstove? Kakvu kvalifikaciju imaju ti "novinari"? Pa covjece postali ste poput expresa,blica i slicnih tabloida.. Nista provjereno vise ne objavljujete,kvalitet vaseg novinarstva u zadnjih 2 godine je pao do bas niskog nivoa.. Nazalost,bio sam veliki fan Ali ovo sto radite za klikove je ocaaaaajno.. LP
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi