Salah i Klopp se žestoko svađali, pa Egipćanin u mix zoni dobacio: "Ako danas progovorim..."

U potpunosti izgubio živce

Salah i Klopp se žestoko svađali, pa Egipćanin u mix zoni dobacio: "Ako danas progovorim..."

Endin Čaušević

Liverpool je danas osvojio samo bod na gostovanju kod West Hama (2:2) u meču 35. kola engleskog Premiershipa. Utakmicu u Londonu obilježio je detalj iz finiša utakmice kada su se pored aut linije posvađali Jurgen Klopp i Mohamed Salah.

Nakon neočekivanog poraza u gradskom derbiju od Evertona (2:0) za Liverpool je ovo bio novi kiks kojim je ekipa Jurgena Kloppa itekako zakomplikovala borbu za titulu prvaka Engleske i čini se da je to za njih već sada nemoguća misija.

Redsi su imali ulogu favorita protiv West Hama, te su do 77. minute meča vodili sa 2:1, ali je domaći tim uspio da dođe do gola i remija.

West Ham je poveo sa 1:0 u 43. minuti kada je Bowen zatresao mrežu gostiju, ali je Liverpool u nastavku meča uspio da dođe do potpunog preokreta.

Prvo je Robertson poravnao na 1:1 na samom početku drugog poluvremena, dok je u 65. minuti autogolom golmana Areole gostujući tim vodio sa 2:1 i imao pobjedu u džepu.

No, u 77. minuti West Ham zadaje novi udarac Liverpoolu. Bowen je bio ovaj put asistent, a mrežu gostiju s Anfielda pogađa Antonio za 2:2 i erupiciju oduševljenja navijača na stadionu u Londonu.

Oglasi

Dvije minute kasnije Klopp je odlučio da napravi trostruku izmjenu, te između ostalih na teren pošalje i Salaha koji je očito bio vidno nezadovoljan što je ostao na klupi ovu utakmicu i što ga je Nijemac pozvao da spašava stvar u samom finišu.

Dok su se Salah, Nunez i Gomez spremali za ulazak u igru došlo je do žestoke svađe između Egipćanina i Kloppa što je snimila i kamera, te je to najbolji pokazatelj da u svlačionici Liverpoola uopšte ne vlada tako dobra atmosfera.

Svađu Salaha i Kloppa koja se desila u 79. minuti možete POGLEDATI OVDJE.

Oglasi

Međutim, tu se nije završio skandal u ekipi Liverpoola jer očito da je svađa bila itekako žestoka jer je Salah i nakon utakmice bio bijesan što je pokazao i u mix zoni.

Novinari su pokušali da dobiju izjavu od Salaha i nadali su se objašnjenju šta se desilo između njega i Kloppa, no svojim potezom on je samo dodatno "zakuhao" stvari i pokazao da situacija uopšte nije bezazlena.

"Ako danas progovorim onda će biti vatreno", rekao je Salah dok je prolazio pored novinara i odlučio je da ode pravo ka autobusu Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je ostao treći na tabeli sa 75 bodova i ima dva boda manje, ali i meč više od lidera Arsenala. Od drugoplasiranog Manchester Cityja imaju bod manje, ali i čak dvije utakmice više.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1713710627
Nema titule narednih 30 godina a dvije su već prošle
0 0
Mel_Glupsonn
Hoce on da slavi Božić...hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi